Hän alkoi nussia minua perseeseen, ensin varovasti ja sitten yhä kovemmin kiimansa vallassa. Ihanan tiukka perse sulla, hän sanoi.
Hän alkoi nussia minua perseeseen, ensin varovasti ja sitten yhä kovemmin kiimansa vallassa. Ihanan tiukka perse sulla, hän sanoi.

Ihanan tiukka perse sulla – gay seksinovelli

Ihanan tiukka perse sulla – gay seksinovelli :

Minun ensirakkauteni oli samalla luokalla oleva Timo, jolla oli vaaleat pitkät hiukset, kauniit kasvot ja hoikka vartalo. Aivan upea kundi. Olin salaa ihan retkussa, mutten ensin tietenkään uskaltanut edes ajatella, että hänkin olisi homo. Mutta siinä kasiluokalla aloimme yhä useammin olla välitunnit kahdestaan. Huomasin, ettei Timokaan juuri tytöistä puhunut, mutta toisiimme katselimme silmiin jo aika pitkään.

Mitään aloitetta en uskaltanut tehdä, mutta sitten kerran satuimme taas kaksin istumaan johonkin koulun soppeen. Yhtäkkiä tajusin, että Timpalla seisoi. Farkuissa pullisteli oikein kivan kokoinen patukka. En osannut kuin tuijottaa sitä lumoutuneena, eli jos Timpalla oli joitain epäilyjä ollut minun homoudestani, niin ei varmaan ollut mitään epäselvää enää.

”Sun tekis varmaan mieli koskee sitä?”, Timo virnuili jotenkin voitonriemuisen näköisenä. Sopersin vain jotain, että joo. ”No koske sit!” Sydän hakaten ojensin käteni ja painoin sen Timpan reidellä komeilevaan pullistumaan. Ajatukset laukkasivat tuhatta ja sataa, kun hieroin kovaa sykkivää kalua farkkukankaan läpi. Ja vielä enemmän menin sekaisin, kun Timppa kumartui eteenpäin ja suuteli minua suoraan suulle. Minun oma kullini paukahti täyteen stondikseen. Oli siinä ja siinä, ettei tullut mällit housuun.

Ihan älytöntä sekstailla siinä. Joku olisi voinut tulla millä hetkellä hyvänsä, mutta lopettaa emme malttaneet. Timo suuteli tosi ihanasti, työnsi kielensä minun suuhuni ja pyöritti sitä siellä. Hän työnsi kätensä jalkoväliini ja puristeli minun kaluani. Sitten tuli järkikin mukaan.

”Ei me tässä voida…”, huohotin yhtä aikaa helvetin kiimaisena ja peloissani.

”Mun porukat on poissa tänä iltana. Pääset sä tuleen?”, Timo kysyi.

”Joo… Pääsen”, sopersin.

Ei auttanut kuin erota ja odottaa koulun päättymistä. Oli varmaan elämäni pisin iltapäivä! Kotona selitin, että pitää tehdä kouluun esitelmä yhdessä Timon kanssa ja menisi varmaan koko ilta. Painuin Timpan luo, heti kun pääsin. Olin onnesta sekaisin: koko koulun ihanin kundi halusi naida minun kanssani. Siis minun! En edes ajatellut, miten kävisi, jos siitä jäisi kiinni. Olin niin älyttömän rakastunut.

Vihdoinkin perillä. Timppa tuli aukaisemaan oven ja kun se oli taas kiinni, kävimme heti toistemme kimppuun. Suutelimme ja hyväilimme toisiamme. Oli kuin kaikki padot olisivat murtuneet ja ymmärsin sanomattakin, että tämä oli Timollekin eka kerta. Timo sanoi, että menisimme hänen huoneeseensa ja ottaisimme vaatteet veks.

Tietysti olin nähnyt Timon alasti liikuntatunneilla (ja nauttinut joka hetkestä), mutta tämä oli aivan muuta. Siinä me seisoimme kullit pystyssä, ja kumpaakin varmaan aika tavalla jännitti, miten tämä menisi. Timo sai sanottua, että istutaan tuohon sängylle. Niin me sitten hetken istuimme ja vertailimme toistemme kyrpiä. Ne olivat aika samanmittaiset, vähän eri tavalla käyrät vaan, ja Timpalla oli kullanruskea karvoitus ja minulla tumma.

Timppa ojensi ekana kätensä ja tarttui minun kulliini runkatakseen sitä. Minä tein saman hänelle. Tuntui tosi ihanalta, kun toisen pojan käsi puristi ja runkkaili minun kulliani. Timppa tunnusti, että oli viime ajat runkannut ajatellen minua. Minä sanoin, että sama se oli ollut toisinkinpäin. Mutta nyt ei tarvinnut tyytyä runkkaamiseen, kun olin vihdoin kahden minun unelmien kundin kanssa.

Keräsin kaiken rohkeuteni ja sanoin: ”Mun on tehny mieli imee sun kullia siitä asti, kun ekan kerran näin sut… Saanko mä?” Timo vain nyökkäsi myöntymisen merkiksi. Timo oli tehnyt aloitteen päivällä, mutta nyt minä olin rohkeampi.

Timppa tuntui empivän ja minä pelkäsin hetken, että Timo ei ehkä ollut varma omasta homoudestaan ja jos tämä nyt menisi huonosti, minä menettäisin hänet. Piti todistaa Timpalle, että hän oli valinnut oikein.

Timo asettui selälleen ja minä kumarruin ottamaan häneltä suihin. Jännitti hirveästi, kun nuolaisin terskaa ekan kerran. Muistin vaan lukeneeni, että pitää kostuttaa syljellä, ettei satu ja niin sitten kuolasin Timpan kalun litimäräksi, ennen kuin otin sen suuhuni. Kulli tuntui juuri niin ihanalta suussa kuin olin unelmoinutkin. Pelkäsin satuttaa Timoa, joten olin kauhean varovainen ensin, mutta kun huomasin, miten minun rakkaani alkoi huohottaa, innostuin enemmän. Runkkasin vartta ja otin kullin yhä syvemmälle kurkkuuni.

”Uuuuuuuhhh, hitsi miten hyvin sä imet… Sori, mutta multa lentää mälli pian!”, Timo voihki.

”Anna tulla vaan!”, kuiskasin käheästi.

Timon vartalo nytkähteli hänen saadessaan orkun. Ensimmäinen spermaryöppy ruiskahti kurkkuuni niin äkisti, että melkein yökkäsin, mutta olin niin monet kerrat uneksinut saavani maistaa tuota nestettä, etten voinut jättää hommaa kesken. Se maistuikin hieman erilaiselta kuin omani. Sinnikkäästi nielin kaiken, mitä suuhuni sain, kunnes viimeinenkin tippa oli lypsetty. Olin onneni huipulla: olinhan saanut imuttaa pussit tyhjiksi rakastamaltani kundilta!

”Sähän nielit mun mällin!”, Timo nauroi.

”Joo, tieteski… Ajattelin, että tykkäisit”, sanoin onnellisena hymyillen. Timo näytti niin mielettömän ihanalta maatessaan siinä rentona ja orkun saaneena.

”Niin tykkäsinki. Mä teen saman sulle. Tuu makaan tähän!”

Asetuin mukavasti selälleni, kun Timo puolestaan sipaisi pitkät hiuksensa korvien taakse ja kumartui kovana jököttävän kaluni puoleen. Timppa kostutti kullin syljellään ja ahmi sen sitten suuhunsa. Olin jo niin kiihottunut, että saatoin vain taistella vastaan minkä voin, kun Timo lutkutti innokkaasti tyhjentääkseen pussini. Kiemurtelin kiimoissani, ja nautintoa pitkittääkseni yritin ajatella jotain mahdollisimman tylsää, kuten luokan isotissisintä tyhmää blondia, joka kai kuvitteli olevansa suurikin seksisymboli luokan pojille. Se lehmä ei mitenkään voinut vetää vertoja minun ihanalle uudelle poikaystävälleni!

Timo harjaantui äkkiä, vaikka ekaa kertaa hänkin kyrpää imi, ja vastarinta oli minun osaltani pian turhaa. Mahtava orkku teki tuloaan. Haroin Timpan hiuksia ja sopersin, että nyt tulee, kulta. Sä oot ihana ja mä rakastan sua, ja mitä kaikkea, kunnes pystyin enää vain ähkimään nautinnosta lastin lähtiessä liikkeelle. Siemenryöppy toisensa perästä suihkusi minun kultani suuhun, yhä uudestaan ja uudestaan, kunnes kaikki oli lentänyt ja Timo niellyt paksun lämpimän sperman alas kurkustaan.

Timo heittäytyi viereeni. Makasimme hengästyneinä hetken hiljaa.

”Sä sanoit äsken rakastavas mua. Tarkotit sä sitä kans?”, Timo rikkoi hiljaisuuden. Tuntui, että olisin voinut purra kieleni poikki. Nauraisiko Timo minulle?

”Äh… No joo, tarkotan. Oon mä aika retkussa suhun”, mutisin nolona.

”Niin mäkin suhun. Oon tosi iloinen, että uskalsin pyytää sut tänne. Pelotti kyllä, ettet sä oliskaan… Tai no olin mä aika varma. Sä olit kattonu mua sillai jo aika pitkään”, Timo sanoi. Minä en onnentunteeltani saanut sanotuksi mitään. Olin rakastellut minun unelmieni kundin kanssa ja nyt hän vielä sanoi rakastavansa minua! Se oli minun mielestäni aika hyvin ujolta nuorelta homopojalta pienessä ahdasmielisessä kaupunkipahasessa.

”Naidaanhan tästä lähin, aina kun voidaan? Mun vanhemmat on paljon poissa… ja koulussakin voitais, jos ollaan varovaisia. Joohan?”, Timo jatkoi.

”Joo”, oli kaikki, mitä minä sain sanotuksi.

Hetken me vaan makailimme siinä vierekkäin Timpan kanssa. Sitten minä käännyin ja suutelin Timoa suulle oikein pitkään. Nousin istumaan hänen viereensä ja hyväilin hänen pehmeää kulliaan kädessäni. Mietin pitkään, kehtaisinko kysyä ja sain sitten suuni auki.

”Tietääk sun porukat, että sä oot homo?”

”No ei varmasti tiedä! Faijakin osti mulle just kortsupaketin. Anto naama punasena jotain seksivalistusta ja sano vielä, että oo sitten varovainen niitten tyttöjen kanssa, ettei tuu seuraamuksia”, Timo nauroi. Minuakin nauratti, kun ajattelin, miten turha Timpan faijan huoli oli. Ei oikein vaikuttanut siltä, että sen pojan siemen saisi tilaisuutta kantaa ei-toivottua hedelmää yhdenkään teinitytön vatsassa. Ainakin jos se minusta oli kiinni.

”Entä sun?”

”No ei. Jollei mutsi aavista jotain. Mä vähän luulen, että mutsit huomaa sen ensin.”

”Joo. Ei puhuta siitä enää”, Timo sanoi, samalla kun hänen kullinsa alkoi taas vantteroitua minun kädessäni ja Timon hengitys kiihtyi.

”Olis kiva saada tää sisään…”, sanoin arasti. Vieläkin vähän ihmetytti, mitä me teimme. ”Haluisit sä naida mua peppuun?”, kysyin, vaikka kuulosti ihan kornilta.

”Joo, mieli tekis”, Timo ähkäisi, ja hänen kullinsa alkoikin olla jo täysissä mitoissaan. ”Pitäis kai olla jotain liukastetta… Mutsilla on varmaan jotain. Mennään kylppäriin.”

Nousimme ylös. Timo painui kylppäriin ja minä seurasin perässä olohuoneen kautta. Tuntui aika oudolta olla siellä alasti ja katsella heidän perhekuviaan. Timo isänsä ja äitinsä kanssa… Niitten poika aikoi kohta naida toista poikaa. Voisivatko he koskaan hyväksyä sitä? Pakkohan heidän joskus olisi… Ravistin kaikki epäilyt mielestäni. Rakastin Timoa ja aioin rakastella hänen kanssaan, oli mikä oli.

”Hei, tässä on jotain öljyy!”, Timo hihkui kylppäristä. Menin hänen luokseen ja suutelin häntä suulle. Timo katsoi vähän ihmeissään. Ei arvannut minun mietteitäni. Kiva, että hän oli niin varma ja innostunut. Otin pullon ja ja ruiskin öljyä Timpan kullille. Hieroin sitä reilusti ympäri koko varren.

”Mennään keittiöön. Mä oon aina ajatellut, että se tapahtuis siinä pöydällä”, Timo huohotti. Minä tykkäsin myös ajatuksesta.

Keittiössä asetuin selälleni pöydälle ja levitin jalat niin levälleen kuin sain. Rupesi äkkiä jännittää ja sopersin Timpalle, että jos hän kokeilisi sormella ensin. Timo oli aika kiimoissaan, mutta ymmärsi kyllä. Hän voiteli sormensa, hieroi öljyä vielä minun peräaukolle ja ujutti sitten varovasti sormensa sisään. Yritin olla niin rentona kuin voin ja pian Timpan sormi läpäisi sulkijalihaksen ja alkoi tuntua paremmalta. Timo liu’utti sormeaan edestaas ja kysyi ääni käheänä, joko minä haluaisin hänen kullinsa sisääni. Nyökkäsin.

Timo veti sormensa pois ja asetti kovan sileän terskan vasten pyllyreikääni. Hengitin syvään ja keskityin ajattelemaan, miten kovasti olin tätä odottanut: ihana vaalea Timo työntäisi upean kullinsa minun sisääni!

Otin kiinni pöydänreunasta ja työnsin vastaan, kun Timo piti kiinni lanteistani ja painoi terskansa sulkijalihakseni ohi. Nuppi luiskahti sisään ja Timo alkoi painaa vartta yhä syvemmälle, sentti sentiltä, vetäen välillä taakse ja painaen taas syvemmälle. Lopulta Timpan piukoiksi kiristyneet pussit painautuivat vasten pyllyvakoani ja minä olin saanut poikaystäväni kullin kokonaan sisääni.

”Ihanan tiukka perse sulla!”, Timo huohotti ja alkoi naida, ensin varovasti ja sitten yhä kovemmin kiimansa vallassa. Enkä minä valittanut. Miksi olisin, kun vihdoin sain, mitä olin niin ollut vailla? Timo keskittyi pitelemään minua lantioista, joten tartuin itse kovana jököttävään kulliini ja runkkasin sitä villisti. Arvasin, ettei Timo kauan kestäisi ja halusin laueta samaan aikaan.

Timppa nussi yhä rajummin, huohotti ja vapisi. Näytti olevan saamaisillaan oikein mahtiorkut. Oli ihan mahtavaa nähdä, miten hän nautti. Itsekin olin saamaisillani ja voihkin: ”Anna tulla vaan… Mä haluun sun mäihät sisääni!” Timppa huudahti jotain epäselvää ja nytkähteli rajusti ruiskiessaan siemenensä syvälle suoleeni. Heti perään laukesin myös minä. Lämmin sperma ryöpsähteli meidän molempien vatsalle ja keittiön pöydällekin Timpan lysähtäessä minun päälleni. Ajattelin, että mitä jos hänen vanhempansa tulisivat nyt… Mutta vähät minä siitä! Kiedoin jalat minun kundikaverini ympärille ja suutelin häntä suulle. Millään muulla ei ollut nyt väliä.

Mutta aika epämukava asento se oli ja ylös oli noustava. Hämmentyneesti naureskellen me suuntasimme taas kylppäriin. Hieman paikat aristi kävellä, mutta mitäs siitä. Tuntui niin helkkarin ylpeältä, kuin olisi neitsyys viety… Toinen kundi oli nainut mua! Me menimme suihkun alle ja Timo käänsi veden päälle.

Olin saanut pestyä hellästi Timpan punottavan kullin, kun puhelin soi. Timo kiroili, sieppasi pyyhkeen ja lähti kohti eteistä ja puhelinta. Pian hän kuitenkin palasi, heitti pyyhkeen minullekin ja sanoi: ”Mun porukat soitti. Suunnitelmat muuttu. Ne tuleekin pian kotiin ja me lähetään jonnekin kyläilemään viikonlopuksi!” Hirveä pettymys, mutta mikä auttoi. Kuivasin itseni kiireesti ja painuin Timpan huoneeseen tempomaan vaatteet päälleni. Timppa siivosi sillä välin keittiön pöydältä meidän naimisen jäljet ja tuli sitten saattamaan minua ovelle pyyhe lantioilleen kietaistuna. Hitsit, että hän näytti hyvältä siinä!

”Sanon, että käväisin suihkussa, kun kerran mennään jonnekin”, Timo naureskeli. Aivan vastustamaton kundi. Suutelin häntä vielä pitkään ja kiihkeästi ennen kuin livahdin ulos.

** Ihanan tiukka perse sulla – gay seksinovelli **

Lue myös

Uimahallissa - Lue kiihottava Gayseksinovelli

Uimahallissa

Olimme futisjoukkueemme kanssa uimahallissa rentoutumassa ja samalla kuntoa kohottamassa. Pääsin viimeisten joukossa saunaan ensimmäisten antaessa …

Cuckold-orjan arkea

Cuckold-orjan arkea

Olen ollut aisurisuhteessa kohta 2v. itseäni huomattavasti nuoremman vaimoni kanssa (25v.). Tähän ruvettiin omasta aloitteestani, …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *