Itkisitkö onnesta I

Itkisitkö onnesta I :

Mä nojailin eteisen seinään katsellen, miten Lotta työnsi kieltään Remin suuhun. Kädet olivat niskan takana ja blondi päälaki kosketti kundin lippaa. Aviciin biitit ja nuorten humalainen nauru kamppailivat keskenään vajaan kuudenkymmenen neliön tilasta. Kuumassa huoneistossa tuoksuivat olut, hiuslakka, tupakka ja jonkun onnettoman oksennus. Mua väsytti ja melu särki korvia. Mä halusin nukkumaan, mutta naapurikaupungissa olevaan himaan ei tehnyt mieli lähteä kävelemään.
–    Sori, mun pitää mennä nyt, Remi mumisi vihdoin Lotalle. Tyttö hymyili mutristaen huuliaan
mukamas harmistuneena. Se liu’utti kätensä Remin niskasta rinnalle, hipelöi kundin avonaista kaula-aukkoa. Lotta oli hyvännäköinen, pieni kaikkialta paitsi lantiosta ja rintojen kohdalta. Sillä oli vaalea, kalliisti raidoitettu tukka ja ehkä vähän liikaa meikkiä. Muija ei totta puhuen hirveästi pitänyt musta. Mä muistin vieläkin sen hajuveden tuoksun ja siiderin maun, kun se oli yllättäen suudellut mua rantabileissä juhannuksena. Ja epäuskoisen, jopa kiukkuisen ilmeen, kun mä olin sanonut olevani homo.
–    Miks? Sä voit tulla mun luo.
–    No mä sanoin jo, mun pitää mennä himaan kun Jake tulee yöks. Se asuu nii kaukana.
Lotta vilkaisi mua kylmästi, edelleen varmana siitä, että Remi lähtisi sen mukaan. Mahdollisuus totta puhuen vähän huolestutti mua, mutta sitten Remi taputti pahoittelevasti tyttöä reidelle ja ryhtyi etsimään kenkiään eteisestä. Kundi veti ne jalkaansa muijan tuijottaessa vierestä.
–    Koodaillaan, Remi huikkasi tytölle. Mä avasin oven, livahdin rappikseen ja jätkä seurasi perässä. Ovi
paukahti kiinni ja bileet jäivät taakse. Bassot tunkivat kuitenkin väkivaltaisesti käytävään ja mä ihmettelin, ettei Lotan mykistynyt raivo tehnyt samaa.
–    Sori, Remi haukotteli sytyttäen valon meidän kävellessä katkaisijan ohi. – Lotta on vähän rasittava.

Me laskeuduttiin parit rappuset ja seistiin pian valoisassa, kirpeässä kesäyössä vuokrakerrostalojen täyttämässä lähiössä. Viileys puri ihanasti kasvoja hikisen kaksion jälkeen. Remikin hengitti syvään raikasta ilmaa, silmät kiinni hiljaisuudesta nauttien. Sitten se otti tupakat ja sytkärin taskustaan, laittoi röökin suupieleensä ja ojensi askia mulle. Mä otin ja katselin, miten liekki kimmelsi Remin silmissä sen sytyttäessä mun tupakkaa. Kundi vilkaisi mua ja mä käänsin katseeni alas. Mä en oikeastaan edes tuntenut koko jätkää. Me oltiin lähinnä viikonloppututtuja samasta kaveriporukasta, mutta bileissä se oli vaan sanonut, että mä voisin bunkata sen luona jos haluaisin. Ja kai mä halusin: mun porukat asuivat tosiaan kaukana, eikä mulla ollut vielä omaa kämppää.

–    Ookste yhdessä Lotan kanssa?
–    Häh? Ei. En mä jaksa. Pitää olla jotain vaihtelua tai jotain, tietsä? Ei aina sitä samaa.
Henkilökohtaisesti mä en tiennyt, mutta tajusin kyllä, että Remillä oli varaa tietää. Se oli tosi hyvännäköinen; silläkin hetkellä, seisoskellessaan siinä harmaissa kollareissaan ja valkoisessa hihattomassaan tuoksuen bisseltä, röökiltä ja David Beckhamilta. New Eran lippiksen alta pilkotti tummaa hiusta, aurinko oli levännyt anteliaasti lähiön kovettamalla iholla ja lihakset olivat tehneet viime vuosina lujasti töitä. Silmät olivat harmaat, kasvonpiirteet tylyt ja terävät. Huomion kiinnitti helposti juovikas alahuuli, joka oli nuoren elämän aikana ehtinyt haljeta jo useamman kerran. Ei ollut mikään ihme, että Lotta ja kaikki muutkin muijat niin määrätietoisesti juoksivat Remin perässä. Kundin hikistä, rosoista läsnäoloa vastaan oli vaikea taistella.

Me lähdettiin kävelemään. Silloin tällöin ilmaa häiritsi pieni tuulenvire, mutta muuten sekä koivut, lipputangot että rengaskeinut seisoivat liki liikkumattomina lauhkeassa yössä. Mä katselin kiinnostuneena mulle vierasta ympäristöä, jonka läpi Remi tuntui kävelevän pelkän lihasmuistin varassa. Me oltiin muutettu Etelä-Suomeen vasta alkukesästä, ja alue, jolla mä nyt Remin kanssa kävelin, oli mulle uusi. Monet asiat täällä olivat mulle uusia. Kavereita mä olin onneksi saanut liki samanikäisen, ihan mukavan serkkuni kautta, jonka epävirallisena tehtävänä oli pitää mulle seuraa. Missio oli onnistunut vaihtelevasti. Esimerkiksi tänään se oli vienyt mut ystävällisesti bileisiin mutta toisaalta myös lähtenyt niistä ympärikännissä ja mitään ilmoittamatta.

Mä ja Remi oikaistiin rapistuvan futiskentän poikki. Väsyneet verkot pitivät viimeisillä voimillaan kiinni maalitolpista, ja hiekka natisi nostalgisesti meidän molempien conssien alla. Mun kengät olivat valkoiset, Remin olivat ehkä joskus olleet.
–    Mä asun noissa, jätkä sanoi yhtäkkiä ja heilautti kättään meidän edessä kohoavaa
ghettomaista kerrostalorinkiä kohti. Me käveltiin pihaan. Talot olivat vielä karumpia kuin ne, joissa me oltiin vielä vähän aikaa sitten biletetty, eikä hiekkalaatikon, jonka keskellä kohosi massiivinen kaupunki, alkuperäisestä maalipinnasta saanut enää edes selvää. Me heitettiin tupakat pois. Remi avasi ovikoodittoman alaoven avaimella. Rappukäytävässä haisi kusi ja jonkun päivällä paistama jauheliha. Jätkä asui heti toisessa kerroksessa, ja oven avauduttua mä astuin Remin perässä lattialla makaavien mainosten yli. Tunkkainen kuumuus iski päin näköä. Heinäkuun helle ei poistunut kämpästä yölläkään.
–    Voinks mä ottaa vettä?
–    Joo. Mä käyn kusella, Remi mutisi ja meni vessaan. Kundi sulki oven, mä potkin kengät pois ja
suuntasin pieneen keittonurkkaukseen. Tasot olivat täynnä leivänmuruja ja likaisia tiskejä. Mä etsin puhtaan lasin ja otin vettä. Puoli neljältä aamulla putkien ääni kuulosti tsunamilta.
–    Ei helvetti kun on kuuma, Remi sadatteli kävellessään olkkariin. Mä vilkaisin kundia.
Se oli ottanut paitansa ja lippiksensä pois. Six pack ja suuri rinta istuivat täydellisesti kollareihin, jotka peittivät jätkän pyöreän takapuolen. Navan alta kulki pieni, tumma karvoitus. Rintakarvoitusta puolestaan ei juurikaan ollut, vaan se oli siistitty liki kokonaan pois.

Remi vilkaisi muhun. Mä käänsin katseeni pois kuin sähköiskun saaneena ja tunsin punan kohoavan kasvoilleni.
–    Mitä sä katot?
–    En mitään.
Mä tunsin, miten mun pulssi kiihdytti vauhtiaan. Mä yritin rauhoitella sitä. Remi tuijotti.
–    Eksä ookin homo?
Mä en katsonut Remiä päin. Totta kai se tiesi, kaikkihan sen tiesi. Lotta oli silloin kertonut kaikille.
–    Joo. Sori jos mä tuijotin, sä vaan… kävelit siihen niin yhtäkkiä.
–    No näytänks mä susta hyvältä?
Mä vilkaisin Remiä. Kundi virnuili vähän, ja musta tuntui, että mulle vittuiltiin. Mä kohautin robottimaisesti olkiani ja käänsin katseeni pois.
–    Älä hei viitti, oikeesti, jätkä härnäsi vähän ylimielisellä äänensävyllä kun mä en vastannut. – Oonks
mä sun mielestä hyvännäköinen?
–    En mä tiedä, mä vastasin kiusaantuneena.
–    Kiitti.
–    No okei, oot, mä naurahdin haluten paeta keskustelusta. – Jätetäänks tää nyt tähän?
–    Okei, Remi sanoi. Mä katsoin hetken sitä ja sen pientä, vinoa hymyä. Kundi katsoi takaisin. Samassa
tilanne oli kuitenkin ohi ja jätkä siirtynyt kiskomaan päiväpeittoa sängystään. Mä katselin sen toimia, tuntui oudolta. Ihan kuin mä olisin seissyt pari metriä kroppani ulkopuolella. Mun hetki sitten kiihtynyt syke oli kuin koneiden ylläpitämä.
–    Sä voit nukkuu tässä mun kanssa ni ei tartte pedata sohvaa. Onks se ok?
Mä en vastannut heti.
–    Joo kai.
–    Hyvä, Remi sanoi ja heitti mulle hymyn olkansa yli. Se kävi avaamassa yhden ikkunan ja laittamassa
kaihtimet kiinni. Viileä, suloinen ilma lehahti hetkeksi sisään ja huone hämärtyi vähän. Kundi pudotti kollarinsa nilkkoihin, samoin sukat. Sitten se ryömi valkoisissa boksereissaan sänkyyn ja vilkaisi muhun.
–    Tuutsä?
–    Joo.
Mä heitin vaatteeni keittiön tuolille ja varoin katsomasta Remiä. Yhtäkkiä mä tunsin outoa vääntöä vatsassani, ikävää jännitystä nivusissa. Mun elintoimintojani ylläpitävät koneet rämisivät uhkaavasti.
–    Mä käyn viel kusella, mä sanoin ja kävelin vessaan. Mä lukitsin oven ja tuijotin peilikuvaani.
Mun ruskettunut hipiä punoitti, ja puna puolestaan kimmelsi. Silmät näyttivät paljon vauhkoontuneemmilta kuin miltä ne olivat tuntuneet. Mä yritin rauhoittua vähän, huuhtelin kasvoni ja heitin kepillisen, hämärän tietoisena siitä, että mun pitäisi mennä olkkariin. Olkkariin, jossa Remi tuijotteli kattoon ja mä ryömin kundin viereen peiton alle.

Oli hiljaista. Kesäyön himmeä valo kurkisteli uteliaana kaihdinten välistä. Mä en voinut olla huomaamatta, että se muodosti raitoja Remin kauniille vatsalle. Peitto oli nimittäin kundia vain lantioon asti, ja karheat sormet rapsuttelivat vaivalla rakennettuja vatsalihaksia. Mä halusin katsoa muualle. Välillä mä tuijotin kattoa, mutta kuin salaa mun katse laskeutui taas jätkän vartalolle.
–    Onks se hei muuten totta et miehet ottaa paremmin suihin, Remi kysyi yhtäkkiä kääntäen kasvonsa
muhun päin.
Mä vilkaisin kundia. Ilme oli näennäisen viaton ja utelias. Mä tunsin epämääräistä kihelmöintiä ja toivoin, että kyseessä olivat luteet.
–    En mä tiedä, mä sanoin käheästi. – Riippuu kai miehestä.
–    Onks sulta otettu?
Mä naurahdin vaimeasti.
–    No joo.
–    Musta ois kiva kokee se.
Mun sydän jätti lyönnin väliin.
–    Ai mikä?
–    Että jätkä imis mua, Remi sanoi. – Että mä tietäisin, onks se erilaista.
Remin rennot, vaivatta tulleet sanat jäivät leijumaan ilmaan. Mä en voinut tehdä muuta kuin tuijottaa. Kundi tuijotti takaisin pienesti hymyillen. Harmaat silmät olivat tyynet, ja alahuulen juovat levenivät hieman jätkän suupielten ollessa kaartuneina ylöspäin.

Mä en tiedä, maattiinko me siinä viisitoista sekuntia vai viisitoista minuuttia. Mun aivot olivat yhtä vaahtoa. Mä yritin saada jotakin järkeä tilanteeseen, mutta kerta toisensa jälkeen mun päätelmät palasivat siihen tosiasiaan, että mua katseli liki alaston jätkä, joka tiesi mut homoksi, pyysi viereensä nukkumaan ja totesi sitten, että haluaisi suihinoton mieheltä. Lisäksi oli jotakin, jotakin pientä ja värisevää, jota mä olin vielä hetki sitten luullut vain kevyen humalan ja nuorten hormonien tuottamaksi hallusinaatioksi.

Mä havahduin ajatuksistani Remin käden liikkeeseen. Kämmen liukui vatsalla alaspäin ikuisuudelta tuntuvan ajan ennen kuin pysähtyi ohuelle karvoitukselle alushousujen reunalle. Mä olin jäykkä kuin lauta. Remi katsoi mua.
–    Haittaaks sua hei jos mä vedän käteen? Mua himottaa ihan helvetisti.
Jätkä puri huultaan, tuijotti mua suoraan silmiin. Katseen pohjalla paloi pieni, väreilevä liekki. Mä aukaisin suuni, mutten saanut sanoja aikaiseksi. Multa meni hetki ennen kuin mä muistin, miten puhutaan.
–    Ei kai.
–    Okei, Remi huoahti. Kundi heitti peittonsa pois. Mä tuijotin tiukkaa vatsaa ja alkkareiden peittämää
puolikovaa munaa. Mä tein kaikkeni, ettei mun hengityksessä tapahtuisi havaittavia muutoksia. Siinä samassa mä kuitenkin tajusin, että mun omassa alapäässä värähti.

Remi laski valkoisia alushousujaan hitaasti alemmas, paljasti kalunsa mulle. Kundi tarttui siihen, hyväili sitä vähän kuin esitellen ja alkoi sitten vedellä hitaasti. Muna oli melko tumma niin kuin ihokin, sileä ja puolikovanakin hyvänkokoinen. Se osoitti suoraan Remin napaa kohti, ja sen alla kulki muun kalun kanssa samanvärinen suoni. Juuressa oli siistitty karvoitus. Mä pidin sellaisesta stondiksesta. Mä vilkaisin jätkän kasvoja. Silmät olivat painuneet kiinni. Suu oli raollaan, ja pieni kiihtyvä hengitys pakeni huulilta lupailevana. Mä tunsin oman kaluni kovenevan katsellessani, miten se hyvännäköinen kundi tyydytti itseään. Remi aisti mun tuijotuksen, avasi silmänsä raolleen ja katsoi mua.
–    Voisistä hei ottaa sun oman esiin? Sit musta ei tuntuis niin oudolta.
Mun hiljainen, enää vain osittain toimiva järkeni kielsi. Remin hitaat vedot, koveneva kalu ja yllättävä, hiljainen huokaus tuntuivat kuitenkin päättävän kaikesta. Kuin transsissa mä heitin peittoni jalkopäähän ja annoin kaluni ponnahtaa esiin boksereista. Remi tuijotti mun munaa. Kundin katse oli kuin naru, joka kiskoi mun vehjettä ylöspäin.
–    Sulla on tosi iso, Remi sanoi käheästi.
Mä naurahdin kiimaisesti. Kundin käden liike kiihtyi sen katsellessa mun kalua, ja sen tajuaminen sai mun oman seisokin kasvamaan mun siihen koskettamatta: joko mä en uskaltanut koskea siihen tai sitten mun raajat yksinkertaisesti kieltäytyivät liikkumasta. Remi sen sijaan vei vapaan kätensä vatsalleen ja hieroi upeita lihaksiaan. Hetken päästä sillä oli täydessä tanassa.
–    Oho, kundi huokaisi naurahtaen vähän. – Täähän kasvaa ihan kunnolla.
Mä olin hiljaa, tuijotin.
–    Sä voit koskee siihen jos haluut, Remi kehotti hiljaa. – Tai kun sä kerran tykkäät katella.
Kundi ravisti kaluaan hieman kädellään, ikään kuin tarjoten. Mä en ajatellut tekoni mahdollisia seurauksia enkä sitä, minä jätkä mua piti. Tahdottomana mä ojensin käteni kohti Remin kullia.

Ensimmäinen kosketus jysähti meidän molempien läpi kuin sähkö. Kundin kalu oli lämmin ja samettinen, se tuntui hyvältä mun kämmenen ihoa vasten. Mä tartuin esinahkaan ja vedin taakse. Remi voihkaisi ja silmät valahtivat kiinni. Suu jäi voihkaisun jälkeen auki. Mä värisin kiimasta ryhtyessäni runkkaamaan kundia hitaasti. Remi huohotti pienesti. Välillä se oli pari sekuntia täysin ääneti, ja niinä hetkinä mä pystyin melkein tuntemaan kundin kokeman mielihyvän. Katoava, esiin tuleva ja jälleen katoava terska sai mun jakamattoman huomion.
–    Voi jumalauta, Remi sanoi yhtäkkiä. – Toi on tosi iso!
Mä lopetin runkkauksen kuin seinään ja katsoin kaluani, joka oli noussut melkein täyteen mittaansa. Jostain syystä häpeä sai mun posket palamaan punaisina, ja mä tartuin vaistomaisesti peittooni kiskoen sitä ylemmäs. Remi kuitenkin keskeytti mut heittämällä peiton taas pois ja nauliten katseensa mun kaluun.
–    Ei hitto. Se on tosi iso, jätkä kuiskasi. – Ootsä pannu sillä?
–    Joo.
–    Wou. Mä en vois varmaan ikinä ottaa sitä. En vaiks mä miten sormettaisin itteeni.
Mun elintoimintoja ylläpitänyt kone sammui ja veri vaihtoi suuntaa. Kaikki virtasi suoraan mun kaluun. Aivoihin ei päässyt enää mitään, vaan ne vaipuivat samanlaiseen taukotilaan kuin horrostavalla eläimellä. Remi ei tuntunut huomaavan.
–    Se on tosi iso, kundi kuiskasi katsoen edelleen mun kalua. – Voinks mä hei kokeilla sitä?
Mä olin halvaantunut, mutta oletin silti tehneeni jonkin myöntävän eleen, sillä jätkä ojensi kättään. Kundin varovainen kosketus lähetti aaltoja ympäri kehoa. Mä kieltäydyin päästämästä voihkaisua ilmoille. Mä tuijotin Remin sormia mun vehkeellä. Ne koskettelivat terskaa ja kundi tarkkaili mun ilmettä. Mun rintaa kivisti.
–    Miltä tää tuntuu?
Remin ääni oli matala ja tahmea, täysin erilainen kuin koskaan aikaisemmin, ja siinä hetkessä kaikki muuttui. Kiima leikkasi ilmaa kuin terävät sakset. Mä tajusin hämärästi, ettei paluuta ollut.
–    Hyvältä, mä sanoin ja kuulin ääneni murtuvan. Remi kiersi nyrkkinsä mun varren ympärille
ja veteli vähän. Kädet olivat aavistuksen karheat. Mä en voinut mitään: portit avautuivat ja voihkaisu karkasi.
–    Tykkäätsä tästä, Remi kysyi käheästi. Mä nyökkäilin. Yhtäkkiä kundi irrotti otteensa, sylkäisi
kädelleen ja tarttui uudestaan mun kaluun. Runkkaaminen oli nyt liukkaampaa, helpompaa, parempaa. Edestakaisin liikkuvasta esinahasta lähtee juuri tietynlainen ääni. Remi tuijotti mua hymyttä ja silmät kovina kuin kivi.
–    Entä tästä?
Mä nyökkäsin taas. Mä olin taivaissa. Remin tuoksu ja läsnäolo pitelivät mua nyt epäröimättömässä otteessaan, otteessa, josta ei päässyt irti. Mä suljin silmäni ja katosin. Nautinto tuntui kiihkeänä ja pakottavana virtauksena. Remin hengitys raskautui ja runkkaus nopeutui. Mä heräsin itsekin taas hyväilemään kundin kalua. Se sai jätkän huokaisemaan ja puristamaan mun vehjettä tarpeettoman lujaa. Kundi painoi päätään tyynyyn, ja mä katselin ahnaasti sen nautintoa, värisevää rintaa ja liikahtelevia luomia. Pieni huohotus ja kielletty litinä olivat ainoat äänet. Yksiön ulkopuolella maailma oli hiljaa. Yö oli yksinkertaisesti mykistynyt siitä mitä tapahtui.

Jossain vaiheessa Remi raotti luomiaan ja katsoi mua. Silmistä näkyi vain vähän, mutta ne roihusivat nälkäisinä ja päättäväisinä. Mä tuijotin Remiä ja mä tiesin, ettei olisi mitään, mitä se ei saisi. Kundi ymmärsi sen ja vei kielen poskeensa tehden suihinottoeleen. Mä kohottauduin ja menin Remin jalkopäähän. Kundi joutui irrottamaan otteensa mun vehkeestä, mutta sillä hetkellä mä en ajatellut sitä. Sen sijaan mä kumarruin, tuijotin ja otin suuhuni Remin kalun. Jätkä älähti, sen jalat liikahtivat. Mä keräsin sylkeä ja annoin ihanan lihan sulaa kiduttavan hitaasti mun suuhun. Tuntui niin tutulta, tuttu haju, tuttu maku, tuttu tunne. Mä mukauduin Remin muotoon, rentoutin kurkkuni lihaksia ja vedin nenäni kautta happea. Mä laskeuduin hitaasti alaspäin antaen kullin liukua syvemmälle. Mä halusin ottaa sen kokonaan, mä halusin imeä kundin munaa. Mun tuntiessa karvoituksen kasvojani vasten mä tunsin myös Remin lujan huokaisun, kramppaavan kropan ja sen, miten mun suuhun valui suolaista, tiheää kiimalimaa. Mä imin kalua, joka oli mun suussa kahvaansa myöten. Kiimaliima valui lisää, ja yllättäen käsi tarrasi tiukasti mun hiuksiin. Pakokauhu meinasi iskeä, mutta mä en lopettanut. Reminkin haukkoma happi oli juuttunut johonkin, kuului vain tukahtunutta ääntelyä. Mä vein oikean käteni kundin kovalle nännille. Mä nipistin sitä varovasti, ja se tönäisi Remin hengityksen taas liikkeelle.
–    Voi vittu, se älähti kuiskaten. – Voi helvetti.
Mä vein toisen käteni kundin palleille. Ne olivat isot, pehmeät ja sileät. Jätkällä ei juurikaan ollut karvoitusta niissä. Mä otin ne kouraani ja puristin varovasti. Remi voihkaisi, tärisi vähän.
Mä lähdin vetäytymään munalta, pysähdyin puoleenväliin ja imin. Välillä mä sain kundin kokonaan suuhuni ja tunsin kalun sykkeet kurkkuni lihaksia vasten. Toinen käsi hyväili edelleen nänniä, ja mä tunsin sen alla Remin kovan rintakehän ja pelottavasti tiheästi lyövän sydämen. Kundi hyväili jatkuvasti kovakouraisesti mun tukkaa. Mä pidin siitä.

Palleja hierovalla kädelläni mä laskin keskisormeani alemmas ja painoin kokeilevasti kundin välilihaa. Mä en ollut varma, missä raja meni. Remi värähti kauemmas ja voihkaisi. Mä päästin munan suustani ja nuolin sen vartta.
–    Pidätsä tästä, mä kiusasin.
–    Mmm-m, Remi mumisi, painaen mun päätä takaisin munalleen. Mä en totellut vaan menin
alemmas, otin suuhuni melkein kalunvarteen asti nousseet pallit.
–    Aaahh, voi jumalauta, Remi huokaili.
Mä runkkasin kullia samalla kun imin suussani olevia kasseja. Välillä mä nipistin nänniä lujemmin, ja se sai Remin liikahtamaan pakonomaisesti. Yhtenä niistä hetkistä mä pudotin sormeni välilihalta alemmas. Mä kosketin kundin sileää, yllättäen sheivattua reikää. Se sykki mun ihoa vasten haluavana, ja mä mietin kundin aikaisempia sanoja. Mun omaa kalua kivisti, ja kontakti sai Remin levittämään kuin vaistomaisesti jalkojaan ja kiimaliman valumaan tällä kertaa mun kädelle. Mä tunsin munani kovenevan entisestään.
Mun suu laskeutui palleilta alemmas hitaasti, mutta kuitenkin niin yllättäen, ettei Remi ehtinyt tajuta. Mä levitin kundin pakaroita ja keräsin sylkeä. Jätkä veti keuhkonsa täytteen happea juuri ennen kuin mä upotin kieleni sen sisään.

Remin koko keho jännittyi, ja hetken aikaa kundista ei lähtenyt muuta kuin hätääntynyttä kakomista ja epämääräistä voihkinaa. Kiimalima valui mun kättä pitkin ja tiukka reikä jousti hiljalleen mun kielen luoman paineen alla. Kundi maistui mieheltä. Mä nuolin, kadotin itseni jätkän sisälle. Remi tukisti mua entistä lujemmin työnnellen mua itsensä sisään. Se oli epätoivoinen saamaan mut syvemmälle. Uusi kokemus sekoitti jätkän täysin. Mä jäykistin kieleni ja aloin naida. Remi voihki. Mä tunsin täydellisesti jätkän lihakset, ihon ja maun, ja mulla seisoi niin helvetin lujaa. Sitten kundi voihki jotakin niin hiljaa, että mä juuri ja juuri kuulin.
–    Voisitsä sormettaa mua?

Mä en ajatellut kahdesti, vaan vein käteni nänniltä kalulle. Mä otin sormiini kundin anteliaasti valuttamaa limaa. Mä vetäydyin kielelläni Remin reiästä, ja työnsin heti perään mun Remin nesteellä liukastamani etusormenpääni sisään. Mä liikuttelin sitä hieman edes takaisin, yrittäen saada jätkän lihakset rentoutumaan. Remi haukkoi henkeään. Se tiesi, mitä tapahtuisi.
–    Ahh, voi helvetti. Laita se syvemmälle!
Mä tottelin. Aukko oli tiukka, mutta antoi melko nopeasti myöten. Mä tuijotin sekavana, miten mun liukas sormi liukui hieman kivuliaasti kundin sisään. Päästyäni tarpeeksi pitkälle mä koukistin sitä tavalla, joka oli saanut mut ja monet muut sekoamaan. Remi ei ollut poikkeus.

Jätkän lanteet nousivat sängyltä ja nautinnollinen huuto halkaisi katon. Mä tunsin Remin kalun kovenevan entisestään esinesteen muodostaessa tekojärveä jätkän navalle.
–    Laita toinen, jätkä vaikersi. – Heti!
Mä laitoin varovasti toisen. Mä tein samaa liikettä nyt kahdella sormella, ja jokainen hipaisu oli kundille liikaa. Siitä huolimatta Remi liikutti lanteitaan mun sormia vasten. Pojan koko keho sykki nautinnon aaltojen tahdissa, ja mä tiesin, ettei homma voisi jatkua enää kovin kauaa. Niinpä mä otin kundin kalun suuhuni ja aloin taas imeä. Remi ei kyennyt enää kontrolloimaan itseään, vaan sen suusta karkasi sekalainen jono hallitsemattomia sanoja.
–    Aahh, mä en kestä… Multa tulee, voi jumalauta, voi helvetti! Tee tota…!
Mä tein sen vielä kerran.

Remin orgasmi alkoi hitaasti. Aluksi liika nautinto ryhtyi kerääntymään huudoksi kundin rintakehässä, reikä kiristyi käsittämättömän tiukaksi mun sormien ympärillä ja Remi kiskoi mun hiuksia niin, että vedet nousivat silmiin. Jätkä alkoi täristä kohtausmaisesti saadessaan ja mä tiesin, että suu olisi auki ja silmät kouristuksenomaisesti kiinni. Aika tuntui pysähtyvän hetkeksi. Sitten vaikeroiva huuto vihdoin vapautui, ja mä tunsin, miten lämmintä nestettä suihkusi erissä mun suuhun. Mä en voinut liikkua senttiäkään Remin pidellessä mua paikoillaan. Kundi todellakin sai.

Jossain vaiheessa orkku laantui ja huuto vaihtui huohotukseen. Hetken päästä olivat enää raskas hengitys ja kiihkeä tykytys rinnan alla. Huoneessa tuoksuivat hiki ja sperma. Mä vedin märän sormeni Remin sisältä. Ote heltyi vihdoinkin mun tuppoja menettäneestä tukasta. Mä kohotin tyhjän katseeni ja katsoin sillä jätkää. Se tuijotti mua silmät lautasina, otsa hiestä kiiltäen.
–    Vittu se oli upeeta, Remi älähti hengästyneenä. Se katsoi, miten mä nielin sen spermat.
–    Niin oli.
–    Kiitti.
–    Ei mitään, mä sanoin, ja tunsin itseni yhtäkkiä vähän hölmöksi. Remi vilkaisi mun munaa, joka
yllättäen seisoi edelleen.
–    Nyt on sun vuoro, kundi virnisti väsyneenä ja tarttui muhun. Se kiskaisi mut viereensä, katsoi silmiin, sylkäisi kädelleen ja vei sen hitaasti mun kalulle. Mä voihkaisin hallitsemattomasti. Remi piti mua tiukasti sylissään ja ryhtyi vetelemään mun esinahkaa edestakaisin. Hidas, rauhallinen runkkaus sai mun silmät painumaan kiinni ja vähätkin ajatukset sulamaan pois. Hetken aikaa me maattiin sylikkäin hiljaisuudessa, jonka rikkoivat vain mun hiljainen voihkina, runkkauksen aiheuttama litinä ja Remin keskittynyt hengitys. Mun kalu valitti ääneti.
–    Se on tosi iso, kundi kuiskasi suu kiinni mun korvassa. – Mä haluun et sä tuut. Haluutsä tulla?
Mä nyökkäsin mykkänä ja Remi näykkäsi mun korvalehteä. Kundin löystyvä kalu lepäsi kosteana mun reittä vasten. Hetken päästä Remi otti mut lähemmäs itseään ja tihensi tahtiaan. Mä tunsin jätkän tiukat hauikset ja suuret reidet. Mä tajusin olevani jo lähellä jätkän kuiskiessa mulle. Mä tunsin sen juovat mun korvan iholla.
–    Ammu sun mällit. Mä haluun nähdä kun sä tuut. Mä haluun et sä laukeet mun rinnalle. Kato mua.
Mä tunsin lähestyväni, voihkina karkasi hallitsemattomana huulilta. Remin hengitys perääntyi mun korvalta ja mun silmät avautuivat valtaviksi. Mä katsoin kundia. Sen harmaa katse lukittui mun vihreään, ja mä tuijotin jätkää suoraan silmiin sen runkatessa mun sykkivää kalua. Mä näin jo orkkuni, ja niin näki Remikin. Kundi nopeutti liikettään. Mä huohotin ja tunsin pallieni kiristyvän.
–    Ahhh, voi helvetti, mä en…
–    Hyvä, just noin. Tuu mun päälle. Ammu sun lasti, tuu mun päälle. Voi helvetti, jätkä. Tuu. Hyvä!

Mä räjähdin. Remi sai mun sperman viidessä erässä. Ensimmäinen lensi kundin vatsalle, toinen rinnalle. Kaksi osui leualle, ja viimeinen laskeutui jätkän tummaan pehkoon, juuri ja juuri hiusrajan yläpuolelle.
Mä makasin siinä täysin voimattomana. Lakanat olivat liimantuneet ihoon. Mä näin hämärästi, miten Remi sipaisi spermaa leuastaan ja nuoli sitten sormensa puhtaiksi. Seksi oli kuluttanut kaikki mun voimat ja mä muistin etäisesti, miten väsynyt mä olin ollut jo ennen kaikkea tätä. Mä katsoin kundia poissaolevana ja ilman kokonaisia ajatuksia, tuntien vain herkän kaluni ja hien, joka poltteli meidän molempien ihoilla. Remi hymyili mulle uupuneesti, viimeisteli sormensa ja vetäisi vielä kerran mun pehmenevää kalua. Sitten se nousi hitaasti ja suuntasi kylppäriin. Mä jäin yksin sängylle, alastomana ja täysin vailla voimia. Mä kuulin veden virtaavan ja käänsin kylkeäni. Mun päässä pimeni enkä mä tiennyt, olinko mä valveilla vai en. Mä en edes tiennyt, mitä oli tapahtunut.

Pornonovellin Itkisitkö onnesta I kirjoittanut Nimimerkki: Nito

Lue myös

Pelinappulana

Pelinappulana : Olimme veljeni kanssa kahden maailmassa. Vanhempamme olivat menehtyneet vuosia sitten ja käytännössä veljeni …

Ramin piikana

Oli tiistai aamu , kun heräsin kello viisi .Rami oli soittanut edellisenä iltana ja olimme …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *