Otan kaverin jättikullin suuhuni joka on nyt hiukan lepoasennossa ja alan nuolla kullin vartta vaimon katsellessa vieressä.

Jalkojenpalvoja ja aisankannattaja 2

Jalkojenpalvoja ja aisankannattaja 2 :

Vaimoni Anne tykkää nöyryyttää minua seksiseikkailuillaan. Se on meidän leikkimme ja siihen osallistuu vaitiolotaitoisia herrasmiehiä jotka eivät leikin puitteissa aina toimi kovin herrasmiesmäisesti, se on pelin henki.

Anne tulee töistä kotiin aika suttuisen ja ihanan näköisenä. Tummat hiukset sekaisin, runsas silmämeikki hiukan levinnyt ja ilme kertoo että saan ehkä nöyryä ihanan vaimoni edessä. ”Miten päivä meni?” kysyn ja vaimo istahtaa nojatuoliin, nojaa ja ristii jalkansa. ”Oli ihana päivä ja sellaisena sen täytyy jatkuakin, ajattelitkos minua tänään”? ”Tietysti ajattelin ja mietin mitä mahdat puuhailla”. ”Voi, kaikenlaista mutta ota multa kengät jalasta niin voin ehkä kertoakin”. Polvistun Annen eteen ja tartun hänen mustaan avokkaaseen jossa on korkea ohut korko, vaimolla on vaaleat hyvin ohuet sukat ja tummanpunaisiksi lakatut varpaankynnet. ”Onko mulla kauniit ja seksikkäät varpaat ?” hän kysyy. On, aivan ihanat sanon. ”Saat vähän haistella mun varpaitani kun ne kaipaa vähän hellyyttä osakseen ja oon ollut melkein koko päivän kengät jalassa, mene selällesi eteeni”. Teen niinkuin vaimo käskee ja hän asettaa toisen jalkansa kasvojeni päälle ja kysyy: ”tuoksuuko ihanalle?” ”Tuoksuu ihanalle ja seksille”. ”Voithan sää riisuutua kun mää tykkään kattella sun pientä kulliasi”. Teen niinkuin vaimo haluaa ja pieni ivallinen hymy nousee hänen kasvoilleen kun asetun taas hänen jalkansa alle ja haistelen hänen ihania varpaitaan. ”Mitä kaikkea töissä tänään tapahtui?” kysyn.

”Voi kuule, vaikka mitä, ihan ensiksi pomo kutsui mut huoneeseensa ja kysyi oonko saanut isoa kullia tänään johon tietysti vastasin että en kun miehelläni ei sellaista ole, niinkuin se hyvin tietää. Pomo nousi ylös ja tuli mun taakseni ja alkoi kouria mun rintoja ja kysyi että olisko kiva saada vähän isoa vaikka suuhun heti näin aamupäivästä ja mää sanoin että tietysti olisi, saanko? Mitäs miehes sanoisi jos sää otat multa suihin? pomo kysyi. Jaa..a se varmaan olisi oikein tyytyväinen sekun on enempi sellainen joka pystyy vaan haistelemaan mun varpaita, mää sanoin, etkös olisikin?” ”Olen, juuri niin, saanko suudella jalkojasi?” ”No suutele nyt sitten” vaimo sanoo ja jatkaa. ”Mää polvistuin pomon eteen ja avasin sen housut ja kaivelin sen ihanan ison kullin esiin joka oli puoli jäykkänäkin paljon isompi kuin sun kikkelis stondiksessa. Nuolin sitä terskasta ja upotin suuhuni ja pomo sanoi että on se mukavaa kun on tuollainen huora yksityissihteerinä jolta sujuu oraalipalvelutkin todella kiitettävästi. Mää imin ja nuolin ja lutkutin sen ihanaa kullia ja ajattelin että olis se kivaa jos olisit katselemassa kun huoravaimosi ottaa vierasta suuhun. Pomo tuli mun suuhuni ryöppyämällä ihan kuin ei olis aikoihin lauennut vaikka just eilen se sai multa persettä. ”Jaa annoitko sää sille eilenkin vai? ”kysyin. ”no juu tietysti kun se pyysi että kuule nyt olis kiva panna sua perseeseen kun oot keikuttanut sitä niin kutsuvasti koko päivän. Nyt sää voisit oikeastaan ottaa multa stay-upit pois ja nuolla mun varpaani suihkun raikkaaksi”.

Otin vaimolta sukat pois ja menin jälleen makaamaan hänen jalkoihinsa ja Anne laittoi jalkansa taas kasvoilleni ja käski: ”nuole varpaiden välitkin niin kerron mitä tapahtui. Noooin juuri, hyvä poika, sullahan taitaa seisoa toi sun kikkelis, voit vähän runkata sitä samalla kun kerron. Pomo käski mun nojata pöytäänsä vasten perse pystyssä ja hän otti mun pikkarit pois ja hyväili mun persettä ja työnsi sormensa pilluunkin, ai että sen sormetkin tuntui hyvältä, nekin on varmaan isommat ku sun kullis. Sitten se levitti mun pillunmehuja persereikään oikein syvälle ja ja sanoi että ei oo miehes kai just sua pannu perseeseen mutta nyt sun kaunis huoranpyllys saa kyytiä. Ja se työntyi mun perseeseen ja alkoi nussia sitä kiihtyvällä tahdilla ja hoki että miehes sais kyllä olla näkemässä kun vaimo huoraa vai mitä? Ja mää sanoin että täytyy se ottaa joskus mukaan katseleen. Sitten pomo päästi lastinsa mun perseeseen ja sanoi että kyllä teki hyvää, ihana perse sulla.” Silloin pomon huoneen ovi aukesi yllättäen ja sisään astui yksi pomon liikekumppani ja katsoi hämmästyneenä kun pomon kulli oli vielä housuista ulkona ja mää nojailin pöytään raukeena perse valuen spermaa.

”Mitäsmitäs täällä?” pomon kaveri kysyi. ”Toi mun sihteeri tykkää kun sitä pannaan pari kertaa päivässä ja nyt oli perseen vuoro, kyllä se sullekin antaa kun sen mies ei pysty sitä tyydyttään, ole hyvä vaan, pääset liukkaille. ” ”Jaa mitäs sihteeriouva itse sanoo?” kysyi kaveri. Jos sun kulli ei oo ihan nysä niin siitä vaan, mää oon valmis. Ja niin se kundi levitti mun pakaroita ja työnsi kullinsa mun perseeseen ja se tuntui vähintään yhtä ihanalta kun pomon pano. Se kouri mun rintoja samalla ja kysy että saakos rouvaa tulla paneen pilluunkin joskus? Mää sanoin että se olis ihanaa. Hän tuli mun mun perseeseen yhtä runsaasti ku pomokin ja pomo sanoi että mää taidan nussia sua toiseenkin kertaan kun toi sun persees on niin kiihottava. Ja muitta mutkitta se alkoi nussia mua toiseen kertaan perseeseen ja sanoi vieraalleen: Työnnä sää kullis tän huoran suuhun se on meinaan ihan huippu poskeenottaja. Kaveri kiersi pöydän toiselle puolen ja sen kummemmin kyselemättä toi kullinsa mun huulille ja mää tietysti imaisin sen suuhuni. Se oli ihana suonikas ja iso kyrpä jollaisista mää tykkään. Tekisikö sun muuten nyt mieles roiskaista mehut pikkukullistas mun varpaille? ” Juu tekis….paniko ne äijät sua kauankin?” ” No juu, ne vaihtoi vielä kerran paikkaa ja pomo tuli mun naamalle ja kaveri perseeseen. Ai että se on ihan tunne kun isosta kyrvästä tulvii mehua perseeseen, vähän tohon malliin kun sun kikkelistäs mun varpaille.” Vaimo sanoi naureskellen samalla kun mun lasti lensi Annen jaloille. ”Voi olla että annan sun touhuta jotain muutakin vielä tänään pikkukikkelis kanssa.

Mun täytyy muuten mennä vielä duunipaikalle tänään hoitaan yks juttu ja sää saat tulla mukaan.” ”Ai mikä juttu?” ”No meillä kun on siellä tehty vähän pintaremonttia ja mun täytyis tarkastaa se homma ja sää voit olla siinä vähän apuna. Mun täytyy ensin vähän siistiä meikkiä ja kampaustakin kun ne meni vähän sekaisin tossa töistä lähtöhässäkässä”. ”Ai mites nyt sillain?” kysyin. ”No voinhan mää kertoakin” vaimo sanoo, nousee tuolilta, ottaa pikkuhousut pois ja sanoo ”sää voitkin samalla nuolla mun persereikääni kun se on vielä vähän hellyyden kipee sen kaiken panemisen jäljiltä”. Anne asettuu sohvalle polvilleen ja pyllistää minuun päin, hänen perseensä hiukan punoittaa ja pillusta valuu spermaa. ”Nuole nyt huoravaimos persereikää toisten miesten panojen jäljiltä”hän käskee.

”Sun pillusta valuu spermaa, paniko ne sua sinnekin” kysyn ja alan nuolla vaimoni ihanaa persettä. ”Ei ne, mutta kävi sillain lähteissäni että autolle mennessä huomasin että duunin avaimet unohtuivat pöydälle ja päätin vielä hakea ne kun täytyy sinne vielä tänään mennä. Säähän muistat sen meidän yleismiehen Jytyn joka hoitelee kaikenlaisia hommia meillä siellä? Menin sen luo kun sillä on yleisavain ja pyysin että se päästäis mut sisään mun huoneeseen. Tottakai, mitä vaan pikkurouvalle, se sanoi ja avas mun huoneen oven. Kiitos hirveesti sanoin ja jos tarviit vastapalveluksen joskus niin sanoo vaan. Jyty tulikin mun perässä huoneeseen, laittoi oven kiinni ja sanoi että olis tietysti yks juttu. No mikähän se mahtaa olla kysyin. Olis kuule ihanaa jos sää ottaisit multa poskeen kun oot niin helvetin seksikäs ja hyvännäköinen, mitäs sanot? No juu, oonhan mää huomannut että sääkin kuolaat mun perään sanoin ja käskin sen avata housut. Jyty pudotti housut pois ja sillä on aivan ihana miesten kyrpä eikä tollanen kikkeli niinkuin sulla. Otin sen heti suuhoitoon ja sanoin että panet mua kyllä tällä ihanuudella nyt heti.

Sää Rakas mieheni voit kyllä nuolla ne spermat mun pillusta nyt.” Anne kääntyi sohvalle istumaan ja levitti jalkansa ja veti pääni pilluunsa kiinni sanoen ”nuole huorarouvasi pillua”. Minä tietysti nuolin.”Jyty melkein heitti mut työhuoneeni sohvalle ja sanoi että huorarouva saa nyt kyrpää niin paljon kun haluaa”. Ja kyllä mää sainkin, Jyty pani mua ainakin melkein tunnin, jumalauta että on kestävä kundi. Lopuksi kun sanoin että oli aivan ihana pano se sano että seuraavalla kertaa se tuo pari isokyrpäistä kaveriaankin nussiin mua jos sopii. Ja tietysti sopii mää sanoin, tuo vaan. Se kyllä vähän ihmetteli että mitäs sun miehes siihen sanoo. Mää sanoin siihen että se nyt vaikka maksaa teille siitä kun nussitte mua jos mää käsken. Niin että muistakin jos ne tulee kyseleen mun perään että maksat niille että panee mua kunnolla, onko selvä? Siinä tohinassa hiukset ja meikit vähän sotkeentu, ai että se teki hyvää.”

Iltasella vaimo tulee eteeni ja kysyy: ”miltä näytän, onko okei?” Hän on taas tosi tyrmäävän näköinen; Isohkot roikkuvat korvikset, violetti luomiväri, punaiset huulet, avokaulainen violetti kireä pusero jossa kauniit suuret rinnat pääsee hyvin esille, tyköistuva polvipituinen violetti hame, mustat ohuenohuet sukat ja sandaalit joissa on kahdeksan-yhdeksän senttiset korot ja lakatut varpaat näkyvät todella seksikkäästi kärjistä. ”Kyllä on okei, olet todella kaunis, saanko suudella sinua?” ”Et taida ylettyä kun mulla on nää korot mutta sää voisit madella mun jaloissa pyytää saada suudella mun varpaita.” Menen vaimoni eteen makaamaan ja kysyn ”saanko suudella varpaitasi, kun ne ovat niin ihanat ja seksikkäät? Joo suutele vaan ja muistakin siellä duunissani tehdä niinkuin sanotaan niin voit sääkin saada palkinnon.” Suutelen ja palvon vaimoni varpaita niin että mulla alkaa tietysti seistä ja vaimo sanoo:”no niin, riittää jo runkkari, nyt mennään.”

Saavumme vaimon töihin jossa kolme haalareissa olevaa isohkoa miestä laittaa työkalujaan pakkeihin ja tervehtivät tyytyväisen oloisina vaimoani. ”no tulithan sää, me jo odoteltiin, kuka toi sun kaveri on, maksumies vai?” Yksi porukasta kysyy. ” juu se on mun mieheni ja se tuli autteleen teitä ettette ihan liikaa rasitu”. ”Okei, hyvä, duunit on nyt tehty ja olis sen lupaamasi bonuksen vuoro vai mitä? Juu näin on, sanoo vaimo. Mikäs bonus on? minä kysyn.” Vaimo tulee ihan viereeni ja kuiskuttaa korvaani: ”se bonus olen minä.” Ai jaa…mikäs mun hommani sitten olisi, kysyn. No niinkuin sanoin sää auttelet noita herroja jos ne sellaista kaipaa, onko selvä? Yksi miehistä sanoo: ”no nyt on puheet puhuttu ja aletaas puuhaileen. Puuhaileen siis mitä? kysyn tyhmänä. No voi jumalauta, me aletaan nussiin tota sun rouvaas oikein kunnolla ja sä saat autella minkä voit. Mutta ei toi sun rouvan paneminen ilmaista ole joten laitas tohon pöydälle seteleitä niin rouva saa kerrankin kunnon panot.” ” Jaa siis että mää maksaisin teille siitä että te nussitte mun vaimoo ja mää katselen vielä vieressä, ei kai nyt sentään?” kysyn. ”Jumalauta onko sulla muka jotain sitä vastaan, älä nyt naurata, tollanen nysäkulli. Me pannaan tota sun vaimoos just niin kauan ja just niin moneen kertaan kun huvittaa, onko selvä? Ja katsos tätä”.

Mies tarttuu haalareittensä haaroväliin jossa pullistelee jotakin. ”Tällä mää nussin sun vaimoltas tajun kankaalle jos huvittaa”, samalla hän riisuu haalarinsa ja kulli ponnahtaa esiin ja vaimolta pääsee ”oooh, ihana kyrpä, oikein miesten kulli”, ”Tuus äijä tänne ja saatkin vähän runkata mun kullia niin että se alkaa seistä oikein kunnolla” mies sanoo mulle. ”Tee niinkuin toi käskee, mä haluun tota ja pian.” Menen miehen luo ja tartun hänen valtavaan kulliinsa ja runkkaan muutaman kerran sitä ja mies sanoo nauraen:”mikä nyhverö tekee mitä vaan että me voidaan nussia sen vaimoo. Voit nöyrästi pyytää mua paneen sun vaimoos kun sun kullista ei oo mihinkään….no” ”Voisitko nussia mun vaimooni tolla suurella kyrvälläs”, sanon. ”Miksi?”kysyy mies. ”kun mun kulli ei pysty vaimoa tyydyttämään”.sanon. ”Entäs mun kaverit?”sanoo mies” ”Voisitteko kaikki nussia mun vaimooni että se sais kerrankin kunnon panot kun mää en pysty sitä tyydyttämään”.”No nyt kuulostaa jo joltain” sanoo toinen miehistä ja riisuu samalla haalariaan, kolmaskin on jo ottanut vaatteensa pois ja silläkin on iso kulli jo puolivalmiina ”. ”Voi jumalauta” Anne sanoo, ”on siinä mulla mies kun pyytää nöyränä toisia miehiä nussiin vaimoonsa kun on itse tollanen nössö ettei uskalla sanoo vastaankaa ja maksaa noille vielä siitä että ne saa käyttää rouvaa miten niitä huvittaa. Voithan sää kysyä noilta karjuilta että jos sää saisit vaikka luvan niiltä panna mua….no”. ”Tuota….saisinko mää panna nyt mun vaimooni, sopisiko? ” kysyn. Ensimmäinen miehistä jota olen runkannut vaan naureskelee ja sanoo ”katos ny vaan kun mä nussin tota sun vaimoos, Otas huora hamees pois ja sitten otat multa suihin. Ja sää äijä meet levittään ton vuodesohvan että päästään sinne panoille.

” Anne riisuu hameensa ja kyykistyy miehen eteen joka ottaa häntä hiuksista kiinni ja työntää kullinsa vaimon suuhun ”ime huora”, hän sanoo ja nussii vaimoani suuhun. Toinen miehistä kourii vaimoni rintoja ja persettä. Laitan vuoteen kuntoon ja sanon ”sänky on kunnossa”. Kolmas mies sanoo: ”pyydä nätisti”. ”Vuode on kunnossa jotta voitte panna mun vaimoani, olkaa hyvät”. Annea kourinut mies menee päätypuoleen sänkyä, Anne keskelle kontilleen ja ensimmäinen mies asettuu Annen taakse kulli ojossa: ”katos äijä kun mää seivästän ton sun huoravaimos kullillani” hän työntyy yhdellä työnnöllä Annen pilluun ja Anne huutaa :”ihanaaihanaa, ihanan syvällä, sä et oo koskaan ollut lähelläkään noin syvällä….ihanan paksu kyrpä”. Toinen mies työntää kullinsa Annen suuhun ja Anne imee ja nuolee sitä aivan hurmiossa. Ensimmäinen tulee karjahdellen Annen pilluun ja sanoo että nyt vaihdetaan. Toinen mies tulee Annen taakse ja alkaa nussia vaimoani hurjalla vauhdilla. Eka mies sanoo:”nuoles huora mun kyrvästä mössöt pois että voin roiskaista lisää vaikka sun suuhun”. Ja vaimoni nuolee ja imee miehen kyrpää.

Kolmas mies tulee mun luo ja sanoo: ”runkkaas vähän mun kulliani että määkin pääsen nussiin sun vaimoos”.Teen niin ja miehen kulli alkaa paisua valtavaksi. Mies sanoo naureskellen: ”sää kun oot tollanen nyhverörunkkari niin otas multa suihin ennenkun meen nussiin tota sun huoravaimoos”.”Mää oon kyllä ihan umpihetero…etten ny oikein tiedä”. sanon ”Nyt jumalauta otat mun kullin suuhus että pääsen paneen sun vaimoos” mies sanoo ja tunkee kullinsa mun suuhun ja mää lutkutan sitä niin hyvin kuin osaan. ”No niin, hyvinhän se sulta sujuu, nyt onkin vaimon vuoro, mees huora selälles .”Anne kääntyy ja mies sanoo mulle: ”levitäs vähän rouvas pillunhuulia nii pääsen helpommin sisään”. Levitän Annen pillua ja mies sanoo:”ohjaa mun kyrpä vaimos pilluun, niin voi olla että saat luvan haistella vaimos varpaita kun sää kuulemma tykkäät niin tehdä”. Vaimo sanoo: ”oot sää surkee runkkari, runkkaat ja otat suihin että vieraat voi nussia mua, avaat mun pillunikin kun toi käskee että se pääsee helpommin paneen mua. Ota multa kengät pois ja haistele mun varpaitani ja ota housut myös pois että voidaan naureskella sun nysälles.” Otan vaatteeni pois naurahduksien saattelemana, kullini seisoo eikä ole puoliksikaan niin iso kuin noiden vaimoani nussivien miesten.

Otan vaimolta kengän pois ja Anne sanoo: ”nyt voit hetken haistella mun seksikkäitä hikisiä varpaitani”. Kolmas mies nussii Annea kovalla tahdilla ja Anne voihkii äänekkäästi ja nauttii. ”Ei oo tainnut tää pitää tollasta ulinaa kun sä oot joskus saanut tätä huoraa panna, vai mitä?” ensimmäinen miehistä sanoo. ”No ei oo kyllä ei” vastaan. Kolmas mies tulee äänekkäästi vaimoni sisään ja sanoo mulle että nythän voisi olla hyvä hetki sun pyytää oikein nätisti että me naidaan tota sun vaimoos myös perseeseen ”. ” No tuota…voisitteko arvon herrat nussia mun vaimooni myös perseeseen” sanon. Toka miehistä sanoo naureskellen ”ei toi vielä riitä, rukoile oikein että me pannaan sun vaimoos vielä joka reikään, yhdessä ja erikseen ”. Anne sanoo: ”äkkiä nyt, mää haluun lisää”. Minä anelen: toivoisin hyvät herrat että nussisitte mun vaimooni oikein kunnolla vielä joka reikään yhdessä ja erikseen, se olisi suurin toiveeni ja kunnia-asia minulle, voin pitää teidän kullinne juhlakunnossa jos niin tahdotte mutta pliis pankaa mun vaimoani. ”.” No niin, kolmas miehistä sanoo ja jatkaa ” ei hullummin aneltu, mees huora ton kaverin päälle istuun ja kyrpä pilluun…noin ja mää panen tota huoraa perseeseen” mies menee vaimon taakse työntää Annen ylävartalon alaspäin ja tunkee kullinsa Annen persereikään ja aloittaa hirmuisen pumppaamisen. Eka mies tulee mun luo ja sanoo ”saat kohta haistella vaimos varpaita mutta ensin otat multa suihin, onko selvä”?

Mää otan miehen valtavan kullin suuhuni ja alan imeä sitä. Anne katsoo minua ivallisesti ja huohotuksensa lomassa sanoo:”sillain se mun nysäkullimieheni ottaa kaverin kullin hoitoon että vaimo saa kunnolla kyrpää”. Mies käskee:”imes vähän lujempaa että alkaa tuntua oikeesti hyvältä…noooin…miltäs rouva nyt näyttää nysäkullin suihinotto?” ”Hienolta, kohta saat rakas mieheni haistella mun varpaitani”. Perseeseen pannut mies päästää mehunsa vaimoni sisään ja sanoo mun suussa olevalle kaverilleen: ”nyt vaihdetaan”. Kulli lähtee suustani ja mies menee Annen taakse ja alkaa panna vaimoani perseeseen innokkaast. Juuri vaimoni persettä nussinut mies tulee luokseni ja sanoon ”otas mun kulli suuhus ja nuole siitä vaimos perseestä tulleet mössöt pois….nyt heti”.

Otan kaverin jättikullin suuhuni joka on nyt hiukan lepoasennossa ja alan nuolla kullin varresta spermaa pois. Vaimo sanoo” hyvä poika, nyt vaimo saa oikein kunnolla kullia kun nysäkullimies imee miesten kyrvätkin puhtaaksi. ”Riittää” sanoo mies hetken kuluttua ja menee laittamaan jäykistyneen kullinsa Annen suuhun ja sanoo naureskellen mulle” nyt saat taas haistella vaimos varpaita”.Näin jatkuu, miehet nussivat rakasta vaimoani vaihdellen paikkaa ja yhdessä ja erikseen monta kertaa aina välillä käskien minun joko runkata tai antaa suuhoitoa suurille kyrvilleen.Saan muutaman kerran luvan haistella ja pari kertaa nuollakin vaimoni varpaita jotka ovat edelleen mustissa stay-upeissa. Kerran saan nuolla rouvani spermaista persettä. Sitten miehet haluavat nähdä kuinka nussin vaimoani jalkoihin, laitan kullini vaimon ihanien jalkapohjien väliin ja alan työnnellä. Miehet nauravat ja Anne sanoo että tollanen nyhverö se on, pelkkää sutimista.

Sitten miehet työntävät minut syrjään ja alkavat uuden panokierroksen ”tälläin tosimiehet nussii” sanoo Anne ja käskee minun ottaa välillä miehiltä suihin että” kyrvät ovat paraatikunnossa mua varten”. Miehet nussivat ja nussivat vaimoani joka alkaa olla yltäpäältä spermassa, niinkuin minäkin. Sitten ensimmäinen miehistä sanoo: ”tämä riittää tänään, vai mitä huora”? Anne sanoo että ihanaa on ollut ja mieheni varmaan vielä puhdistaa teidän kullit ennenkuin pukeudutte. Ja minä nuolen miesten kyrvät irvailun ja naureskelun säestämänä puhtaaksi.Kolmas mies sanoo minulle että nyt jäät haistelemaan vaimosi varpaita ja kymmenen minuutin päästä lähdöstämme saat panna vaimoasi, eikö olekin hienoa, oikein luvan kanssa, kuinkas sanotaan?” ”voi kiitoksia hyvät herrat”. ”Ei tullut kyllä tarpeeksi nöyrästi, sun pitää tietysti toivottaa meidät uudelleen tervetulleeksi nussiin sun vaimoasi”. Yritän uudestaan:”Toivon hartaasti että suotte meille sen kunnian että tulette nussimaan rouvaani milloin vaan haluatte ja palvelen mielelläni arvon herroja haluamallanne tavalla”. ” Entäs jos lähetämme joitakin kavereita panemaan sun vaimoos”? ”Tottakai se sopii ja ja olen myös heidän käytettävissään””Niin sitä pitää he sanoivat ja lähtivät.”

Menin Annen varpaiden luo ja aloin haistella ihanalle hielle ja seksille tuoksuvia jalkoja. Anne sanoi käskevästi: ”tules nyt sitten pikkukikkelis kanssa tänne ja työnnä sisään”. Katsoin kelloa ja sanoin että 10 minuuttia ei ole vielä kulunut, en voi vielä. Anne alkoi nauraa ja sanoi ”on siinä pelkuri, ensin noi duunarit panee mua tuntikausia ja sää maksat niille siitä ja runkkaat ja imet niiden kulleja etkä uskalla tulla paneen mua etuajassa vaikka sulla on niiden lupakin, nyt heti tänne ja mää otan sulta suihin”. Menen Annen viereen ja hän ottee kullini suuhun ja ja naureskelee sille ”voi pikkuraukkaa kun tää menee kokonaan mun suuhuni, nyt mees paneen mun huoranpilluani kun liukkaike pääset vaikka ootkin etuajassa”. Työnnän kullini vaimoni sisään vihdoinkin ja se tuntuu ihanalta, täynnä spermaa oleva huoravaimon pillu, aivan ihanaa, tulen melkein heti ja Anne sanoo ”ihan kiva pikku pano ihan pienellä nysäkullilla.”Nyt nuolet mun paikat puhtaaksi”.

 

Pornonovellin Jalkojenpalvoja ja aisankannattaja 2 kirjoittanut Nimimerkki: J.

Lue myös

Tyttö avasi suunsa ammolleen ja otti ukon ison kalun syvälle suuhunsa, samalla kun nain häntä tiukkaan peppuun. Parhaat seksinovellit

Nain sun tiukkaa teinipersettä

Nain sun tiukkaa teinipersettä : Kyläkauppa oli pieni ja pysähtynyt. Sen valikoima ei ollut muuttunut …

Hän laukesi teinipyllyni perukoille

Hän laukesi teinipyllyni perukoille : Niin se sitten tapahtui, meidän tyttöjen kännäysilta muutti vähän muotoaan …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *