Hänen kalunsa oli paljon suurempi kuin Markulla, mutta kiitos pitkän esileikin olin niin kostea, että sain sen helposti ja kivuttomasti pimpsaani.

Markun isän pikkuhuorana

Markun isän pikkuhuorana :

Minun suuri seikkailuni sai alkunsa kuusi vuotta sitten silloisen poikaystäväni Markun isän kesämökillä. Seisoin saunan jälkeen saunan kuistilla ja kuivasin hiuksiani pyyhkeellä. Äkkiä minulle tuli tunne, että joku katseli minua. Käännyin varovasti katsomaan ja syrjäsilmälläni näin Markun isän seisovan pensaiden varjossa noin kymmenen metrin päässä minusta. Hän tuijotti häpeilemättömän suoraan rintojani ja takapuoltani seistessäni siinä sivuttain häneen päin. Olin kuin en olisi huomannut häntä ollenkaan. Kuivasin itseni rauhallisesti loppuun ja kiedoin sitten pyyhkeen ympärilleni.

Olin täyttänyt muutama kuukausi aiemmin 18. Olin hoikka ja kiinteä juuri sieltä mistä pitääkin. Pidin omasta peilikuvastani ja huomasin miesten katseet kävellessäni kaupungilla. Minun ongelmani oli poikaystäväni Markku. Pidin hänestä kovasti ja meillä oli suuria suunnitelmia tulevaisuuden suhteen. Puhuimme lapsista ja naimisiinmenosta. Hän oli pari vuotta minua vanhempi ja hänellä oli hyvä uran alku tukkuliikkeessä. Hän ei polttanut eikä juonut ja hän oli kiinnostunut samoista asioista kuin minäkin. Retkeilimme paljon luonnossa, opettelimme tunnistamaan lintuja, laitoimme yhdessä ruokaa.

Hänellä oli hyvä, lihaksikas vartalo, pieni ja piukka peppu ja hoikka, pitkä penis, joka mielestäni oli kaunein mitä koskaan olin nähnyt. Mutta en nähnyt sitä kyllin usein, sillä seksin suhteen hän oli uskomaton nahjus. Rakastelimme enintään kerran kuukaudessa, silloin pimeässä ja häpeillen. Hän tuli päälleni, sohrasi elimensä sisääni ja laukesi melkein heti. Minä en saanut hänen kanssaan koskaan. Hän myös vaikutti siltä, ettei ollut koskaan naisen orgasmista kuullutkaan. Hän ei myöskään halunnut puhua aiheesta ja kiusaantui aina kun minä vaikutin halukkaalta. Sen oli pakko olla pelkoa ja kokemattomuutta (hän ei ollut seurustellut kenenkään kanssa ennen minua), mutta siinä tilanteessa minä tulkitsin sen niin, että hän ei pitänyt minua haluttavana. Ja vaikka yritin puhua itselleni järkeä se seikka loukkasi minua. Minä halusin hänen haluavan minua.

Olisin halunnut kokeilla hänen kanssaan erilaisia asentoja, tehdä jotain villiä, etsiä rajojamme. Olisin halunnut hänen nuolevan minua, naivan minua ulkona luonnossa. Olisin halunnut pyllistää hänelle ja tuntea hänen ottavan minut takaapäin. Minulla oli villejä kuvitelmia, joissa imisin häntä piilossa jossain julkisella paikalla. Lehtitelineiden takana rautatieasemalla, junan vessassa, puolityhjässä linja-autossa. Kuvittelin miten kiipeäisin hänen syliinsä puiston penkillä, tuuhean pensaan varjossa, ottaisin hänet sisääni ja ratsastaisin hänen sylissään nopeasti, sydän pelokkaasti läpättäen. Tällaisia ajatuksia minä viljelin ja hautasin. Valojen piti olla pois ja aktin nopea. Hän ei halunnut minun koskettelevan itseään, koska joskus oli lauennut hyväillessäni häntä ja yhdyntä oli sen vuoksi jäänyt suorittamatta. Hän ei tietenkään koskaan kosketellut minua. Koska seksi ei lopultakaan merkinnyt minulle kaikkea jaksoin hänen kanssaan yhdessä. Olihan meillä omat hetkemme.

Hänen isänsä mökille olimme tulleet mökkiä ympäröivän luonnon takia. Teimme patikkaretkiä metsään ja sienestimme kesän ensimmäisiä sieniä. Markku kävi kalassa ystäviensä kanssa. Lisäksi rahamme olivat sillä hetkellä jokseenkin finito, joten olimme päättäneet syödä muutaman viikon ukon jääkaapista, kunnes Markku saisi seuraavan palkkansa tililleen.

Kun olin yllättänyt Markun isän tuijottamassa alastomuuttani olin tietenkin ensin vihainen ja näreissäni, mutta kun myöhemmin pyörittelin ajatusta päässäni se alkoikin äkkiä tuntua miellyttävältä kokemukselta. Hän ainakin oli kiinnostunut minun muodoistani. Hän oli viisissäkymmenissä, harmaata hiuksissa ja sängessä, ryppyjä kasvoissa, ei lihava mutta vatsakas, isokokoinen ja jokaiselta piirteeltään hyvin karkeamuotoinen. Ei siis mikään komistus. Hän oli eronnut vaimostaan tai vaimo hänestä -mikä oli todennäköisempää- eikä hän ollut onnistunut pääsemään uusiin naimisiin. Minun käsitykseni mukaan hän oli aikamoinen juntti ja sovinisti. Tosin hän osasi pitää mielipiteensä kurissa eikä hirveästi osallistunut Markun ja minun keskusteluihin. Se oli hänessä plussaa.

Missään vaiheessa en pitänyt häntä millään tavalla puoleensavetävältä, mutta hänen katseensa kiihotti minua. Nyt havaitsin, että hän tuijotti minua aina kun kuvitteli etten minä tai hänen poikansa huomannut. Ryhdyin tarjoamaan hänelle tilaisuuksia. Jätin ylimmät paidan napit auki ja keksin lukuisia syitä joiden vuoksi jouduin kumartelemaan hänen edessään. Varmistin, että olin kyllin kauan polvillani, että hän ehti tarkastaa koko komeuden. Aamiaispöytä oli hyvä paikka pelilleni. Tulin pöytään löyhästi kietaistussa aamutakissa ja nojailin kyynärpäihini kahvikuppini yläpuolella. Huomasin Markun kiusaantuvan pukeutuessani ohueen t-paitaan ja jättäessäni rintaliivit pois. Hymyilin katsoessani myöhemmin peiliin. Rintani olivat kuin paljaat, paidan alta oli erotettavissa nännipihatkin. Ukko oli varmasti mennä järjiltään. Hän vilkuili minua himokkaan lisäksi myös epäluuloisena.

Hän ei taatusti voinut ymmärtää mistä oli kysymys. Käytin lyhyintä hamettani, en korjannut sitä kun se ’vahingossa’ liukui niin ylös, että pikkupikkuhousuni näkyivät. Kun kumarruin katsomaan ikkunasta ulos pidin tarkasti huolen siitä, että pyllistykseni huomattiin. Heitin uimapuvun nurkkaan ja uin alasti. Seisoin pitkään laiturinnokassa katselemassa järvelle. Kävelin kiusoittelevan hitaasti takaisin saunaan. Näin hänen seisovan ikkunassa. Olisin halunnut vilkuttaa hänelle.

Tietenkin Markku protestoi. Hän varoitti minua heilumasta isäukon edessä kelteisilläni. ’Laittaisit uimapuvun, se voi nähdä’. ’Pyh’ minä sanoin. ’Ei se tänne katsele.’

Eräänä päivänä Markku ilmoitti lähtevänsä saman päivän iltana kalaan ystävänsä kanssa ja tulevansa takaisin joskus aamulla. Sanoin haluavani mukaan, mutta minua ei huolittu. Olimme kuulemma olleet vähän liiankin tiiviisti yhdessä ja pieni välimatka olisi tarpeen. Sitäpaitsi kalareissut olivat miesten juttuja. En suudellut häntä läksiäisiksi.

Minua alkoi melkein välittömästi kaduttaa se peli, jota olin pitänyt hänen isänsä kustannuksella. Minua hirvitti ajatus siitä, että jäisin hänen kanssaan kahden. Kiinnitin kiltisti rintsikoitteni hakaset. Laittaessani lautasia pöytään isä yllättäen kysyi: ’Mitä se keikistely on ollut tarkoittavinaan?’ Minä tietenkin punastuin kaulaani myöten, olin pudottaa lautasen tärisevistä käsistäni. ’Mikä keikistely?’ kysyin vapisevalla äänellä yrittäen kuulostaa närkästyneeltä. Olin niin häpeissäni, että olisin siltä seisomalta halunnut rynnätä ulos ja liftata kotiin. ’Tule tänne’ hän sanoi. En liikahtanut jalansijoiltani. Hän kurotti kätensä, veti minut kyynärvarrestani luokseen ja suuteli minua. Olisin ehkä halunnut vastustella, mutta olin liian lamaantunut säikähdyksestä. Hänen hengityksensä haisi oluelle ja tupakalle. Tunsin hänen sänkensä poskeani vasten hänen ahmiessaan huuliani.

Hän veti minut syliinsä ja yhä suudellen työnsi kätensä hameeni alle. Hänen kätensä röyhkeyteen en ollut tottunut, sillä hameeni alta se jatkoi matkaansa suoraan pikkuhousuihini ja puristi toisen pakarani lujaan otteeseen. Hän nosti minua ylemmäs, suuteli kaulaani, tunsin jalkovälissäni hänen kovan erektionsa.
Vietimme seuraavan tunnin siinä nojatuolissa. Kun hän oli onnistunut nyhtämään vaatteet päältäni ja ahminut hampaillaan ja kielellään kyllin kauan rintojani, joita siihen asti oli joutunut vain kaukaa katsomaan, hän avasi housunsa ja otin hänet enemmän kuin mieluusti sisääni. Hänen kalunsa oli paljon suurempi kuin Markulla, mutta kiitos pitkän esileikin olin niin kostea, että sain sen helposti ja kivuttomasti pimpsaani. Liikuin hänen päällään hänen puristaessaan pakaroitani käsissään, välillä pidätellen minua, välillä kiihdyttäen. Olin odottanut, että hän laukeaisi pian kuten Markku, mutta hän jaksoi niin kauan, että saavutin oman huippuni.

Kun olin saanut, hän siirsi minut pois sylistään ja nojatessani tuolin selkänojaan hän tuli sisääni takaapäin. Hän puristi minua lantiosta ja nai minua pitkään tuolla jumalaisella kovalla isolla kullillaan. Myöhemmin menimme hänen sänkyynsä, jossa tarjosin hänelle antaumuksellisen suihinoton. Samalla totesin, että hänen kullinsa oli samaa tekoa kuin mieskin. Mutta siinä sen muhkuraisuus ja rumuus oli yksinomaan kiihottavaa. Ilman pienintäkään vastenmielisyyden tunnetta nielaisin hänen spermansa. Ajattelin olevani hyvä huora. Sekin ajatus kiihotti minua. Naimme monta tuntia ennen kuin siirryin nukkumaan omaan sänkyyni. Makasin pitkään valveilla ja tunsin olevani likainen pikku narttu, mutta olin myös epämääräisen onnellinen ja tyyni.

Kun ajattelin Markun isää panemassa minua, tunsin vatsaa kipristävää vastenmielisyyttä, mutta kun ajattelin hänen röyhkeää kulliaan olisin halunnut nousta vuoteestani, hiipiä sen luo ja istua sen jälleen sisälleni. Minusta tuntui, etten koskaan voisi saada tarpeeksi.

Seuraavana päivänä ilmoitin Markulle, että meidän olisi jo korkea aika vaihtaa maisemaa. Hänen isänsä kävi luonani anelemassa, että tulisin joskus yöksi hänen kaupunkiasuntoonsa. Olimme saunan pesuhuoneessa, jonne olin kantamassa järvestä vettä. Puhuessaan hän työnsi kätensä hameeni alle ja hyväili karkeilla sormillaan takamustani. Sanoin hänelle, etten uskonut siitä tulevan mitään. Olin päättänyt jättää myös Markun. En olisi voinut seurustella pojan kanssa, jota olin pettänyt hänen isänsä kanssa. Annoin hänen hipelöidä takamustani ja suudella huuliani, mutta sitten työnsin hänet pois. Lähdimme mökiltä seuraavana päivänä enkä nähnyt ukkoa enää koskaan. Muutaman kerran olin kylläkin hyvin lähellä soittaa hänelle, mutta päädyin kuitenkin käyttämään omaa sormeani.
Markun jälkeen minulla on ollut muutama hyväkin suhde, mutta ei ainuttakaan hyvää seksisuhdetta. Kunnon miehet ja irstailijat eivät taida useinkaan yhdistyä samassa ihmisessä. Sellaisen jos löytäisin niin minua vietäisiin.

 

Lue myös

Voitko panna mua nyt? Haluan munaa

Voitko panna mua nyt? Haluan munaa

Mietin, olenko nyt aivan varma, mitä olin nyt tekemässä? Vielä ehtisin muuttaa mieleni. Syke oli …

Tyttöystävän vanha suola - Alistus, Syrjähyppy Kinky Ja fetissi seksinovelli

Tyttöystävän vanha suola

Seurustelen elämäni rakkauden kanssa. Maria on minua muutaman vuoden nuorempi kuvankaunis, hoikka ja herkkä ihminen. …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *