Hän alkoi työntämään jättimäistä kyrpäänsä minun sisääni. Sattui todella paljon! Puristin tyynyä käsilläni ja purin hammasta.

Pieni tyttö ja iso kyrpä

Pieni tyttö ja iso kyrpä :

Olen tällainen tavallinen juuri 18v täyttänyt nuori tyttö, hoikka, vaalea ja kuulemma nätti. Tissini ovat kasvaneet aika mukavasti, mutta ei liikaa. Olen harrastanut seksiä pari kertaa ennen tätä tapahtumaa:

Olin skootterillani menossa käymään kioskilla. Kuuma kesäpäivä kun oli, päälläni oli farkkuminari ja toppi. Kun sain syötyä jäätelöni, tuli kioskille autolla erään kaverini isoveli Tomi, niin komea ja seksikäs mies, kuin vaan olla voi. Tomi moikkasi minua, ja meni ostamaan jotain. En tiennyt mitenpäin olisin, kun kävin kuumana tuota ihanaa miestä kohtaan. Ostettuaan juomapullon, hän tuli luokseni ja alkoi kysellä kuulumisia. Takeltelin jotain vastauksia ja pelkäsin Tomin huomaavaan kuinka kiihottunut olin. Aikamme juteltuamme, Tomi pyysi minua autoajelulle, on ilmastoinnit ja kaikkea. Meinasin pyörtyä pelkästä ajatuksesta, minä ja hän, kaksin! awwww!
Ajeltuamme tunnin verran ja juteltuamme niitä näitä, päädyimme läheisen uimarannan parkkipaikalle. Mitään kysymättä, Tomi kääntyi minua kohti ja suuteli minua!! Miten kiihottavalta se tuntuikaan! Olin jo aivan märkänä, vaikka hän ei ollut edes koskenut minuun kuin huulillaan. Suutelimme tovin, kunnes hän alkoi puristella rintojani topin päältä. Minun oli pakko laittaa stoppi hommalle, en halunnut kenenkään näkevän kuinka nain autossa. Päätimme lähteä Tomin kämpille, saisimme olla rauhassa.

Emme päässeet eteistä pidemmälle, kun Tomi alkoi suudella mua ja puristeleen pyllyä ja rintoja. Olimme molemmat tosi kiimaisia. Tomi kantoi mut makkariin ja riisui mun topin pois. Se karjas kovaan ääneen, et jumalauta miten makeet tissit. Se puristeli niitä ja kehui ettei ole koskaan nähny noin kiinteitä rintoja. Olin otettu ja nännit oli aivan kovana. Tomi riisui iteltään shortsit ja paidan pois, jolloin näin sen suuren kohouman boksereissa. HUOH! Pudotin hameeni lattialle, ja Tomi riisui stringini pois. Hän kaatoi minut sänkyyn ja alkoi suudella rintoja,vatsaa, reisiä….grrrr! Mä olin niin märkä, että aivan hävetti. Ja sitten se tapahtu, kieli osui mun klitorikseen jolloin meinasin pyörtyä. Taisin huutaa aika lujaa ja selkä nousi pakosta kaarelle. Tomi kehui kuinka sileä mun karvaton pimppa on ja jatkoi nuolemista. Pian Tomi työnsi sormen mun sisään, liikutti sitä sissän ja ulos, jolloin laukesin huutaen! Maailma pyöri silmissä ja meni hetki ennekuin havahduin missä olin. Tomi oli tullut mun viereen makaamaan ja silitteli mua vatsasta.Olin saanut elämäni parhaimman orgasmin!

Aloin saada itseni tasaantumaan ja aloin suudella Tomia. Istuin hänen lantion päälle ja tunsin kovan elimen boksereiden läpi. Laskeuduin alemmas ja aloin riisua Tomin boksereita pois. Ja voi luoja kuinka iso, pitkä, paksu ja suonikas muna sieltä löytyi! Montaa munaa en ole eläissäni nähnyt, mutta ymmärsin heti, että tämä on todella suuri. Otin munasta kiinni ja aloin liikutella kättäni ylös alas. Sormeni eivät riittäneet sen ympäri ja sanoin Tomille ettei tämä mahdu minuun mitenkään. Tomi rauhotteli ja sanoi, ettei aio sitä väkisin tunkea minuun. Otin terskan pään suuhuni ja yritin ottaa munaa suuhun. Onnistuin jotenkuten imemään ja runkkaamaan munaa, ainakin Tomi huokaili ja nautti. Käännyin selälleni ja Tomi tuli päälleni. Pelkäsin että sattuu ja Tomi lupasi olla hellä. Hän alkoi työntämään jättimäistä kyrpäänsä minun sisääni. Sattui todella paljon! Puristin tyynyä käsilläni ja purin hammasta. Tomi sanoi että olen äärettömän tiukka, tiukempi kuin kukaan muu aiemmin. Onnistuin rentoututumaan ja muna meni syvälle pilluuni. Voi luoja millainen tunne, tuntuu kuin halkeaisi ja toisaalta tuntui aivan tajuttoman hyvältä.

Tomi nai minua tasaiseen rytmiin ja pian olin taas lähellä orgasmia. Tomi nosti jalkani olkapäilleen ja alkoi naimaan kunnolla. Kuulin kuinka pilluni litisi ja tuoksu levisi koko huoneeseen. Sitten räjähdin, sain jo toisen orkun! Se oli Tomille liikaa, hänkin laukesi huutaen! Makasimme hetken ja toivuimme orkuista. Katselin Tomin munaa, joka oli puoliseisokissa ja ihmettelin sen kokoa. Tomi kertoi kärsineensä siitä, koska jotkut tytöt eivät ole suostuneet seksiin nähdessään ison kalun. Minä kyllä tykkäsin, se tunne oli aivan tajuton kun munan sai sisäänsä.

Juttelimme hetken ja kävimme juomassa. Päätin jäädä Tomin luokse yöksi ja naimme monta kertaa eriasennoissa ja paikoissa. Kävely tuotti tuskaa seuraavana päivänä, mutta silti hymylin. Tunsin vihdoinkin itseni naiseksi, joka osaa nauttia seksistä ja tyydyttää miehen johon kaikki naiset eivät ole pystyneet.

 

** Pieni tyttö ja iso kyrpä – Teinilikka saa kerrankin isoa kyrpää tiukkaan teinipilluunsa **

Lue myös

Ruokatauon romantiikkaa luokkahuoneessa

Koulupäivä on lähes puolessa välissä, ja kohta koittaisi tunnin mittainen hyppytunti ruokailun yhteydessä. Tällaisina koulupäivinä …

Opintojen ohjaus

Opintojen ohjaus : Oli kaunis ja lämmin päivä elokuun loppupuolen maanantaina. Olin ammattikorkeakoulun kampuksella vastaanottamassa …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *