Se oli ensimmäinen kertani kun sain isoa munaa tiukkaan neitsytpilluuni. Meinasin saada heti orgasmin.
Se oli ensimmäinen kertani kun sain isoa munaa tiukkaan neitsytpilluuni. Meinasin saada heti orgasmin.

Se oli mun eka kerta

Se oli mun eka kerta :

Kesä meni ihan liian nopeasti. Juhannuksen pervoilut jäi muistoiksi ja Marjaana tosiaan teki mulle kymmenen orkkua sen kunniaksi, etten runkannut viikkoon. Menimme juhannuksen jälkeen yhdelle Marjaanan isän työkaverin mökille hoitamaan niiden elukoita, kun ne porukat menivät viikoksi Jenkkeihin. Siellä Marjaana sitten käytti erilaisia sauvoja ja kieltään sekä käsiään tietty ja sain kymmenen kertaa tai ehkä kaksikymmentä. Seuraavana päivänä mulla olikin sitten pillu tosi arkana ja peppuun sattui sikana, kun mä kävin kakalla. Välillä mä halusin orkuttaa Marjaanaa ja hän suostui, kun mä kerran kauniisti pyysin. Se oli vika kerta, kun me lesboilimme.

Koulun alkuun oli tasan kymmenen päivää ja me maleksimme Narkkarilla (paikallinen kirkon nuorisotila). Jätkillä oli menossa lihapiirakka kahdella nakilla –kisa. He söivät jotain neljättä annosta ja sitten lihapiirakat loppuivat. Mä en voinut käsittää, mihin ne sen ruoan tunkivat. Ei ne ollut mitään läskejä, parilla oli ihan kiitettävän arvoinen peppu.

Kun jätkät lopettivat, me menimme ostaa limut Marjaanan kanssa. Marjaana istui baarijakkaralla ja mä seisoin vieressä. Mä näin kyllä, kun yksi jätkä, sellainen kikkarapää tiukkapeppu, tuli siihen Marjaanan viereen, mutta en mä sitä sen enempää katsonut. Sitte se jätkä vaan pyöräytti Marjaanan tuolin ympäri ja nappasi Marjaanan ylös. Se piti Marjaanaa ilmassa ja suuteli ihan suoraan suulle. Eikä se ollut mikään pikkupusu. Marjaana oli hetken ihan paikallaan ja sitten hän heitti jalat sen jätkän ympärille. Koko nuorisotalo meni ihan hiljaiseksi. Kesti varmaan minuutin ennen kuin se jätkä laski Marjaanan takaisin tuolille ja se vielä käänsi tuolin niin, että Marjaana oli takaisin samaan suuntaan.

”On se aikaa hiljaa, kun se pussaa!”

Mä katsoin Marjaanaa, mutta hän oli ihan pokkana. Joi vaan rauhassa limua eikä ollut edes punainen. Mä olisin varmasti tuollaisen jälkeen juossut metsään ja jäänyt sinne loppuiäkseni. Se jätkä käveli sellaiselle vanhalle nahkanojatuolille ja istui siihen. Joku taputti käsiään pari kertaa, mutta lopetti, kun kukaan ei tullut mukaan. Marjaana joi limua ja pikkuhiljaa pulina alkoi. Sitten Marjaana nousi ylös ja käveli tosi hitaasti sen jätkän eteen. Nyt mä tunnistin, kuka se oli. Se oli Kari, jotakin ulkomaalaista. Sen perhe oli tullut töihin landelle. Faija tunsi ne jostakin. Näkyi kyllä, miten se jännitti, kun Marjaana jäi seisoo sen eteen. Mä saatoin kuvitella Marjaanan katseen. Sitä ei ihan joka jätkä kestäisi.

Marjaana näytti sormella, että sen Karin pitäisi kumartua eteenpäin. Kari teki niin. Mä näin, miten Marjaanan käsi heilahti ja odotin näkeväni, miten Karin poski punoittaisi läimahdyksen jälkeen. Mutta ei se osunut. En ehtinyt nähdä, mitä tapahtui, mutta samassa Marjaana istui sen jätkän sylissä. Marjaanan toinen käsi oli selän takana ja toinen sen jätkän kainalossa. Hetken aikaa kesti ja sitten mä luulin, että Marjaana lyö päällään sitä Karia kasvoihin, mutta ei. Marjaana nojasi eteenpäin ja alkoikin imuttaa sitä kundia. Se jätkä päästi irti, mutta Marjaana ei. Marjaana otti sitä jätkää päästä kiinni ja näin, miten Marjaanan niskalihakset liikkuivat ja samalla hän taatusti kieletti sitä jätkää ihan tosissaan.

Nuokkarilla ei oikeastaan saanut suudella, mutta edes ”pitäjän uusi nuori pastori” ei tullut sanoon mitään, vaikka varmaan näki. Se vaan suoristi muutamaa ilmoitusta. Vähän ajan päästä Marjaana sitten hellitti. Sillä Karilla oli naama punaisena ja se huoahti vähän.

”Jätkät ei osaa kielarii. Sun pitää hengittää nenästä tai sä pyörryt.”

Porukat räjähti nauramaan. Marjaana kääntyi ja kumarsi ja veti keuhkot täyteen ilmaan.

”Tää jätkä on nyt mun ja jos joku ei usko, niin tulee turpiin.”

Niin helppoa se on. Noin vain Marjaana alkoi seurustella. No mulle selvisi, että olihan niillä pari kertaa ollut vähän silmäpeliä kaupassa ja että Kari oli vähän kysellyt Marjaanasta, mutta silti.

Syksy tuli pikkuhiljaa ja lukio oli ihan jees. Mä diggasin sikana tietokoneita ja olin ainoa tyttö ohjelmointikerhossa. Jätkät heitti siitä herjaa ja mä punastelin, mutta jutut kävi aika vähiin, kun ne huomasivat, että mä olin oikeasti tosi hyvä. Muutenkin koulu oli aika nastaa. Opettajat olivat vaativia ja läksyjä joutui oikeasti lukemaan ja niitähän tuli. Eka koeviikko vähän jännitti, mutta mulla ja Marjaanalla oli kivat lukkarit. Meillä oli vapaa perjantai, tai oikeasti olisi pitänyt mennä iltapäivällä, mutta ei viitsitty edes ajatella, että menisimme.

Marjaana ja Kari kutsuivat mut viettää iltaa niiden kanssa torstaina. Mä menin, kun ei ollut muutakaan tekemistä. Tiesin, että ne kumminkin imuttaisivat toisiaan ja luultavasti panisivat heti, kun mä olisin lähtenyt. Mä kuitenkin menin ja törmäsin tuulikaapissa Marjaanan isoveljeen, siihen nuorempaan.

Emme olleet nähneet pitkään aikaan, kun Marjaanan isoveli opiskeli jossakin yhtaikaa ylioppilaaksi ja joksikin mekaanikoksi. Olin kuullut Marjaanalta, että isoveljellään oli mennyt poikki just heti, kun koulut olivat alkaneet. No Jorkke – oikeesti se oli Jorma, mutta hän vihasi sitä nimeä yhtä paljon kuin mä mun kaksiosaista kiroustani – oli kasvanut aika komeaksi kundiksi. Toisaalta mä tiesin, että hän kuntoili säännöllisesti.

Jorkke oli loukannut selkänsä, kun joku oli ajanut autolla päin tämän fillaria ja vakuutus maksoi hänen urheilunsa. Mä olin joskus sanonut Marjaanalle, että Jorkke saisi hoitaa mun neitsyyden, koska hän oli jätkäksi aika kiva eikä taatusti juoruilisi kaikille, että mä annoin hänelle pillua. Marjaana oli kysynyt, mistä mä tietäisin, ettei Jorkke juoruaisi ja mä olin sanonut, että siksi kun Marjaana tappaisi Jorken, jos tämä loukkaisi mua.

”Moi, mitä Mimmu?”

Teki mieli sanoa, että etsin miestä panemaan, mutta sain sanottua vain tyhmästi ”Moi, onks Marjaana kotona?”

”Joo, tuolla se harjoittelee tekohengitystä olkkarissa.”

Arvatenkin. Mä kumarruin repimään lenkkareita auki ja Jorkke läppäisi mua pyllyyn. Hän oli tehnyt niin ennenkin, kun mä menin aina ihan vitun noloksi. Mä hyppäsin pystyyn ja putosin saman tien alas. En edes tajunnut, mikä mun päähän osui, mutta sattui ihan helvetisti. Mua pyörrytti ja päätä jomotti. Katsoin ylös ja arvasin, mikä oli osunut: ovenkahva.

Jorkke tuli kyykkyyn ja oli jotenkin vitun söpö, kun katsoi mua oikeasti huolissaan.

”Sattuks sua?”

”Eiku ajettelin muuten vaan pyörtyy.”

”Oota, mä katon, tuleeks verta.”

Jorkke tunnusteli mun päätä ja yksi kohta oli tosi arka.

”Ei tuu verta, mutt aika komee kuhmu.”

Jorkke veti mut ylös ja mä nojasin vähän tarpeettoman paljon eteenpäin. Mulla oli varmaan pää sekaisin vieläkin, kun mä sain sanottua: ”Ei sun olis tarvinnu mun päätä hajottaa. Olisit vaan sanonu, ett haluut halii.”

”Ootsä OK?”

Mä olisin kyllä halunnut pitkän suudelman tai jotain romanttista, edes vähän sellaista jotain lohduttavaa, mutta eihän jätkät sellaista tajua.

”Joo.”

Miksen mä sanonut, ett mä tarviin tekohengitystä?

Jorkke avasi oven ja astui ulos.

”Faija sai sen uuden kiukaan vihdoinkin toimii. Sähän tykkäät saunomisesta. Haluut sä tulla koittaa ja vaikka mulle selänpesijäks?”

Tietty Jorkke vain halusi kiusata mua, mutta mulla oli varmaan jonkinmoinen aivotärähdys.

”Tietty mä tulen, kun sä kerrankin kutsut.”

Jorkke pysähtyi niin kuin hänkin olisi lyönyt päänsä.

”Mut sä saat sitten pestä multa selän ja pyllyn, kun sun hartiat on noin leveet, että tulee saman verran pestävää.”

Jorkke kääntyi ja katseli mua. Mä tiesin, että hän mietti, miltä mä näytin nakuna. Vedin hiukan ryhtiä ja avasin takin. Ei mun rinnoilla paljon miehiä isketty, mutta näkyi se sentään paidan alta, kun mä nostin kädet ylös ja pöyhäisin vähän hiuksia. Huomasin, että Jorkke oli vähän hämillään ja musta oli aika hauskaa, kun mä kerrankin olin voitolla.

”Mut hei, sun pitää luvata yks juttu.”

”Joo, mikä?”

”Et sitte koko aikaa tuijota mun poslarii, ettei sulla rupee seisoo.”

Jorkke meni ihan punaiseksi ja mä painuin eteiseen. Tunsin, miten mun naama alkoi punottaa, mutta mä olin kuitenkin pistänyt Jorkkea kuus-nolla. Tietty mua kohta harmitti, että mä olin ollut ilkeä ja kun Jorkke meni saunaan puukorin kanssa, mä menin perässä ja pyysin anteeksi. Jorkke sanoi, että ei se mitään ja että Marjaanalta tuli välillä aika pahaa tekstiä. Jorkke oli vain hämääntynyt, kun mä olin yleensä ollut aika ujo. Totesin, että olin mä vähän vieläkin.

Saunaa odotellassa kävi selväksi, että porukalla mennään. Mulla oli tosissaan vähän vaikeuksia. Kari ja Jorkke olivat jätkiä, Jorkke oli Marjaanan sisko ja kai ne joskus olivat yhtaikaa olleet saunassa, mutta mä en edes tuntenut Karia. Ja nyt mun pitäisi mennä niiden kanssa saunaan. En keksinyt mitään, millä mä olisin siitä selvinnyt, joten kimpassa sinne saunaan mentiin. Ja mulla oli vielä tosiaan posliini. Ei ihan, mutta mulla oli vain sellainen ohut niin kuin huutomerkki.

Pojat riisuivat vaatteet olkkarin sohvalle myttyyn ja painuivat saunaan. Me riisuimme Marjaanan huoneessa ja Marjaana lainasi mulle vanhaa kylpytakkiaan.

”Jännittääks sua?” Marjaana hymyili ja katseli mua pää vähän kallellaan.

”Arvaa.”

”Ite sä taisit lupautuu vai?”

”Joo, mutt nyt tulee paniikki.”

”Oot sä ottanu suihinkin. Mitä tässä nyt jännittää?”

Marjaana oli tietty tavallaan oikeassa, mutta ei se mitään auttanut.

”Mulla on, tai siis ei oo.”

Avasin vähän kylpytakkia ja Marjaana tirskahti.

”Jätkät on ihan himona poslariin. Toi on niistä taatusti ihan vitun söde.”

”Mä en tuu.”

Mun ääni värisi ja mä olin ihan tosissani. Mä menisin kotiin. Luultavasti parkumaan mun ujoutta. Marjaana tönäisi mut istumaan ja otti laatikosta lady shaven. Hän piti toista kättä alla ja keräsi siihen karvat ja ajeli itselleen hetkessä ihan täyden posliinin.

”No nyt mennään saunoon, mutt sä oot yhen velkaa, kun tää kutisee kuitenkin niin pirusti.”

En voinut enää perääntyä. Menimme saunaan ja mä päätin, etten saatana ujostelisi. Se ei ollut ihan helppoa, mutta pikkuhiljaa mä rentouduin. Kyllä mä huomasin, että Jorkke vähän vilkuili mua ja varmaan arvosteli, mutta toisaalta mä sain katsoa häntä. Hän oli kasvanut pituutta ja leveyttä ja seurustelu oli tehnyt hänestä aika aikuisen oloisen.

Marjaana ja Kari painuivat pesulle, mutta me jäimme Jorken kanssa testaamaan kiuasta. Hetken päästä Marjaana tuli ja määräsi meidät pesulle.

”Te hullut tapatte ittenne, kun kumpikaan jääräpää ei anna periksi.”

Se oli aika totta. Jorkke ei tietty voinut luovuttaa tytölle ja mä olin ihan championi saunomisessa.

Kari ja Marjaana painuivat löylyn puolelle ja me menimme Jorken kanssa pesemään. Jorkke otti kylmän suihkun ja mä luulin, että hän suunnitteli mun ruiskuttamista. Otin saippuan ja sienen ja näytin pitkää penkkiä.

”Tohon sitte.”

Jorkke meni vatsalleen ja pisti käden pään alle. Jalat tulivat vähän yli ja mun oli pakko kysyä, kuinka helvetin pitkä hän oli.

”Jotain 185.”

Vitun hyvä. Mä olin 175 ja kymmenen senttiä pitää jätkän ainakin olla likkaa pidempi. En edes honannut, että mä suunnittelin, sopisimmeko me pariksi. Pesin Jorken selkää ja saippuaa vaahdottui ihan älyttömästi. Hinkkasin vähän käsiä ja totesin, että sillä saippualla taisi saada pestyksi koko jätkän.

”Senkun peset, tää on aika rentouttavaa.”

Vetelin pitkillä vedoilla jalkoja kantapäästä aina pepun yli ja takaisin. Tunsin, miten mun hengitys muuttui, kun painoin jalkoja irti toisistaan ja Jorkke levitti niitä. Pallit ja terska tulivat näkyville ihan vaahdon peitossa.

”Loput saat pestä itte, mä oon vähän väsy.”

Se oli kyllä totta, vaikka olikin samalla pieni hätävale. Menin suihkuttelemaan ja katselin vähän, miten Jorkke pesi. Pidin kiinni suihkutangosta ja pikkuhiljaa muutin vettä kylmemmäksi.

”Marjaana oli vissiin oikeessa. Mulla on vähän hutera olo.”

”Tuu tähän penkille levyks. Ei se kolauskaan varmaan ollut avuks.”

Kävelin penkille ja menin makaamaan selälleni ja katselin, miten Jorkke suihkutteli. Sitten mun oli pakko katsoa vähän tarkemmin. Tietty mä en olisi saanut, mutta Jorkke pesi kalunsa ihan niin kuin ei mitään. Hän oli tietty tottunut pesemään ne, vaikka likkakaveri katselee tai sitten hän kiusasi mua. Joka tapauksessa mä katselin ihan avoimesti. Suihkuttelu ja pesu sai Jorken kalun paisumaan. Ei paljon, mutta hiukan. Alaviistosta näkyi hyvin, miten terskan päältä liukui esinahka pois.

Kuvittelin hetken, miten Jorkke tulisi ja laittaisi kalun mun suuhun ja mä imisin sitä ja se laukeaisi mun suuhun ja spermaa tulisi ihan järkyn paljon. Kun Jorkke sitten lähti kävelemään mua kohti, mä luulin hetken, että hän oli lukenut mun ajatukset. Sydän hakkasi ihan hulluna ja tunsin, miten niskaa alkoi kuumottaa, mutta onneksi Jorkke otti sienen ja saippuan ja sanoi, että taisi olla hänen vuoronsa selänpesussa.

En tiedä, mihin se selänpesu olisi päättynyt, jossei siihen olisi tullut keskeytystä. Jorkke pesi selän ja sitten pepun ja sitten jalat. Levitin mun jalkojani, jotta olisi helpompi pestä ne. Tasan tarkkaan tiesin kyllä, että mun pillu näkyi tosi hyvin ja kun mä vielä haaveilin, että Jorkke alkaisi runkata mua, niin tietty se paisui ja kostui. Jorkke huuhteli kaatamalla vettä vadista ja pyyhkimällä samassa kädellä. Mä sain tosissaan painaa lantiota alas, ettei pylly noussut ylös ja vittu tullut tyrkylle, kun Jorkke huuhteli mun reisieni sisäpintaa.

”Mulla on vieläkin vähän heikko olo. Mä en taida jaksaa pestä itteeni.”

Jorkke ei onneksi ollut ihan pöljä. Ja olihan mun ehdotus ihan läpinäkyvä. Mutta mä halusin vähän hellyyttä ja Jorken kosketus tuntui oikeasti hyvältä.

”Mä voin pestä sut. Käänny.”

Käännyin ja laitoin silmät kiinni ja odotin. Jorkke ei ottanut sientä, vaan levitti saippuaa kahdella kädellä aika reippaalla vauhdilla. Ensin molemmat kädet ja jalat säädylliseen rajaan saakka, mutta lopulta Jorken oli pakko jatkaa vatsasta ja sitten rinnoista. Vaikka Jorkke meni rintojen yli, niin hyvä että mä tunsin sen kosketuksen, kun mun nännit napsahtivat pystyyn.

”Ei ne mee rikki. Ne voi pestä ihan kunnolla.”

Jorkke hieroi mun molempia rintoja yhtä aikaa ja siirtyi sitten alemmas. Kädet kävivät tosi varovaisesti mun pikku karvoituksessa ja sitten Jorkke rupesi huuhtelemaan mua. Lopulta kaikki muu oli huuhdeltu ja Jorken oli pakko siirtyä mun pyhimmälle. Vesi valui ensin karvoille ja sitten alemmas. Tunsin, miten Jorken käsi seurasi vesivanaa ja avasin jalkoja ihan tarpeettoman paljon.

Jorkke hyppäsi ensin pystyyn ja mä perässä. Saunan ovi kolahti. Jorkke oli hetkessä ovella ja kietaisi pyyhkeen ympärilleen. Itse siirryin penkin toiseen päähän valkkaamaan shampoota, mutta ehdin nähdä, että Jorkella oli pieni seisokki. Kari tuli ulos saunasta ja käveli suoraan suihkuun. Jorkke totesi hakevansa saunakaljat ja häipyi. Marjaana tuli kans ulos saunasta ja musta hän näytti hiukan oudolta. Kari istui kyykyssä ja Marjaana otti suihkusta vettä suuhunsa. Sitten Marjaana purskautti suunsa tyhjäksi ja mä tajusin, mitä hän oli tehnyt. Voi hitto, Marjaana oli ottanut Karilta suihin löylyssä, ihan varmasti.

Marjaana kasteli hiukset ja tuli mun viereen pesemään niitä. Kysyin sillä lailla äänettömästi puhuen, huulia liioitellen liikuttamalla, että ”Otiks sä suihin?” Marjaana nojasi vähän eteenpäin ja puhalsi hiljaa. Tunnistin sperman tuoksun heti.

Jorkke toi oluet ja pojat menivät ulos eli takapihan terassille juomaan. Mulla oli outo olo. Kuvittelin, miten Karin kalu oli sykkinyt lastit Marjaanan suuhun ja mietin, millaista olisi ottaa suihin Jorkelta. Kävin pikasesti toisissa löylyissä ja ajatukset sekavina painuin Marjaanan huoneeseen laittamaan hiukset edes jotenkin siedettävästi.

Kokoonnuimme keittiöön juomaan. Kari ja Jorkke joivat toiset kaljat ja Marjaana siideriä. Mä tyydyin tuoremehuun. Sitten Marjaana laukaisi omaan suoraan tyyliinsä Karia kädestä vetäen, että ”Me mennään nyt mun huoneeseen ja meitä ei saa häiritä vähään aikaan”. Mä katsoin Jorkkea ja hänkin oli vähän vaivautuneen oloinen. Mua kiusasi, kun mä tiesin, että mun bestis oli menossa panemaan ja kai se tuntui ainakin yhtä oudolta tietää, että pikkusisko saisi kohta munaa.

Mutta ei Marjaana olisi Marjaana, ellei hän olisi tullut laukomaan vielä pahempaa. Marjaana tuli takaisin ja katseli meitä ihan viattoman näkösenä.

”Miksette tekin mee nussii?”

Jorkke pudotti kaljan. Onneks se oli tölkki ja mä tunsin, miten mä muutuin kokonaan punaiseksi.

”Mimmu sano jo kaks vuotta sitten, ett se tahtoo sut viemään sen neitsyyden ja sä oot ite sanonu, ett jos sä asuisit kotona, sä rupeisit piirittää Mimmuu.”

Sitten Marjaana vain käveli veke. Mä kuulin kolahduksesta, että tuoli laitettiin varmuudeksi kahvan alle. Jorkke oli ottanut muutaman käsipyyhkeen ja koitti saada lattiaa kuivaksi. Mä otin kunnollisen rätin ja ajattelin, että jätkät ovat tosi käsiä joissakin jutuissa. Aloin kuivata lattiaa ja Jorkke nousi ylös. Ja totta helvetissä hänen pyyhkeensä putosi. Jorkke oli hiukan kyyryssä ja heilautti itsensä pystyyn ja koetti saada pyyhkeestä kiinni. Se ei onnistunut, mutta kalu heilahti mun huulille. Jos mulla olisi ollut suu auki, se olisi varmaan heilahtanut sisälle. Olimme hetken ihan hiljaa.

”Toi Marjaana päästää aika pahoja aina välillä.”

”Mut ei se koskaan valehtele.”

Ajattelin sanoa suoraan, että ”Mä haluan, että sä tosiaan viet multa neitsyyden, nussi mua vaikka tossa pöydällä”, mutta en mä pystynyt parempaan. Mua hermostutti niin hitosti ja tuntui kuin pumppu olisi hakannut ihan täysillä.

”Joo, ei, ei se valehtele.”

Nousin ylös ja musta tuli terveystiedon oppikirjan malliesimerkki. Jos sydän hakkaa liian nopeasti, niin verenpaine voi jäädä alhaiseksi, ja kun mä nousin ylös, niin kai ne paineet hävisivät kokonaan. Mulla sumeni silmissä ja jalat menivät veteliksi. Heilautin käsiä ja Jorkke otti ja koppasi mut kiinni. Hänellä putosi pyyheliina uudestaan ja kun Marjaanan vanhan kylpytakin naru oli vähän kulunut, se päästi takin aukeamaan vähän. Mun piti rutistaa Jorkkea hetki ja odottaa, että aivot saisivat happea.

”Sori, mä nousin liian lujaa. Ei mun ollu tarkotus pyörtyy.”

”Joo, sun pitää keksii joku toinen harrastus. Tää on vähä turhan vaarallinen.”

”Voin mä pyörtyillä, jos sä tuut antaa tekohengitystä?”

Mun jalka oli tullut kokonaan pois takin alta ja mä tunsin, kuinka Jorken kalu oli painuneena sitä vasten. Mun teki mieli mennä kyykkyyn ja ottaa suihin, mutta en mä uskaltanut edes liikkua. Eiks jätkät tajua mitään? En mä voinut ruveta suutelemaan Jorkkea, kun mä en ollut varma, halusiko hän sitä.

Sitten Jorkke puhalsi mun niskaan. Tunsin, kuinka vilunväreet menivät pitkin selkää. Vedin hitaasti päätä taaksepäin ja liu’utin mun huulet ihan lähelle. Tuntui oudolta, kun Jorken hengitys tuntui huulilla. Pidin silmät kiinni ja nuolaisin varovasti huuliani. Jorken kädet siirtyivät vähän. Toinen tuli ylemmäs niskaan ja toinen vaelsi pepulle. Laskin mun molemmat käteni alas ja silittelin varovasti Jorken pakaroita. Ne olivat ihanan kiinteät ja ne värähtelivät kivasti, kun niitä silitti.

Lopulta Jorkke sai huulet mun huulille. Olin kokeillut parissa bileissä kielaria ja olin samaa mieltä Marjaanan kanssa, että jätkät luulivat, että hyvä kielari oli sellainen, missä jätkä työntää kielen niin syvälle, että tyttö melkein yökkää. Mut Jorkke oli saanut harjoitusta. Kieli tuli mun suuhun ihan hitaasti ja pehmeästi. Sitten hän kutitteli mun huulia ja lopuksi mun kieli imettiin ihan hellästi toiseen suuhun ja sitä näykättiin pehmeästi.

Jorkke pudotti kylpytakin mun hartioilta ja mä annoin sen mennä lattialle saakka. Kun painauduin uudestaan kiinni Jorkkeen, hänen kalunsa oli jo aika paksu. Nostin sen meidän väliin ja se tuntui lämpimältä mun vatsaa vasten. Laitoin kädet takaisin hänen taakseen ja vähän puristelin hänen pyllyään. Jorkke hengitti aika kiivaasti ja painautui tosi tiukasti kiinni. Tuntui vähän hassulta, kun nännit painuivat kiinni hänen rintaansa ja niitä kihelmöi sillä lailla jännästi.

Jorken kädet seikkailivat pitkin mun selkää, peppua ja lopulta Jorkke laittoi käden hitaasti liu’uttamalla pitkin lantiota mun karvatupsulle. Tunsin, miten sitä siliteltiin ja sitten kuinka sormet menivät alemmas. Jäykistyin ihan tolpaksi ja odotin, miltä tuntuisi, kun Jorkke silittelisi mun pillua. Sormet kulkivat hitaasti pitkin häpyä ja lopulta koko käsi oli mun jalkojen välissä. Menin vähän kyykkyyn ja levitin jalkojani. Jorkke käytti yhtä sormea mun sisällä ja se tuntui ihan villiltä. Mun teki mieli ruveta ratsastamaan hänen sormellaan. Ajatus siitä, että ihan pian saisin oikeaa kyrpää, teki jalatkin veteliksi.

Suljin silmät ja koetin vain nauttia Jorken hyväilyistä. Hän oli tosi taitava. No ei mulla kyllä ollut vertailukohtiakaan, mutta tuntui tosi hyvältä, kun hänen sormensa leikkivät mun häpyhuulilla ja välillä pyörähtivät klitoriksella. Se Sanna, Jorken exä, oli taatusti opettanut sormettamista Jorkelle.

Tunsin, miten kalun pää osui muhun ja katsoin alas. Se seisoi ihan pystyssä ja oli ihan liian houkutteleva. Musta tuntui muutenkin, että olisi Jorken vuoro nautiskella ja menin istumaan keittiön tuolille. Laitoin sormeni terskan takaa kalun ympärille ja vedin kevyesti kyrvästä Jorken mun eteen seisomaan. Otin kalun suuhun ja tuntui kuin mä olisin saanut sähköiskun. Se oli tosi kiimaista. Nuoleskelin terskan päätä ja se kiihotti yhtä paljon kuin mä olisin sormettanut itseäni. Tiesin kyllä, mitä kiihottuminen teki mulle. Mä menin ihan sekaisin. Se oli tullut huomattua silloin juhannuksena, mutta nyt mä halusin seota. Tuntui tosi ihanalta kiihottua lisää ja tuntea, miten kiimainen olo tuli. Pillussa tuntui mukavasti, miten se kaipasi käsittelyä ja kuinka sieltä tuli ulos kiimanesteet, kun se välillä supisteli kyrpää kaivaten.

Jorkke silitteli mun päätä ja mä laitoin käden hänen jalkojensa väliin ja hyväilin palleja samassa, kun mä aloin imeä kunnolla sisään ja ulos. Kalu ohi liukas mun syljestä ja ihan kivikova, paljon kovempi kuin mun ekalla imutuksella. Käänsin päätä vähän sivuttain ja otin niin syvälle kuin sain. Tavallaan nielaisin terskan ja sain sen menemään nieluun saakka. Jorkke huokaili ja mä lopetin hetkeksi.

”Sano, kun sulta tulee. Mä haluun sun laukeevan mun suuhun.”

”Joo, hei, en mä pysty sanoon. Mä taputan.”

Jorkke työnteli kalua kohti mun suutani ja hänellä oli äänessä ihan samanlainen fiilis kuin Marjaanalla, kun hän oli ihan orkun rajalla, muttei saanut.

”Saaks mä leikkii sun pepulla?”

Mulla oli käsi jo pakaroiden välissä ja mä silittelin sieltä. En mä oikeasti odottanut vastausta, vaan nuolaisin sormea. Mun sylki oli tahmeeta ja iso pisara jäi sormen päähän. Otin kalun suuhun ja imin sen sisään hitaasti samalla, kun työnsin sormen Jorken peppuun. Tuntui, miten koko takamus jännittyi ja Jorkke vähän hätkähti. Imutin ja aina kun vedin pään ylös, nuolin terskaa kielellä. Ensin terskan ympäri ja sitten sen päätä. Tunsin mun sormessa, miten Jorken perseestä löytyi sellainen kova kohta. Tuntui, kun se olisi ollut kyrvän toinen pää.

Pyörittelin sormea ja painoin sitä aika lujaa. Jorken lantio alkoi liikkua. Tuntui mahtavalta, kun kalu liikkui sisään ja ulos mun suussa. Mua nussittiin suuhun! Aloin liikuttaa päätäni kans edestakaisin ja hetken päästä kyrpä vatkasi mun suussa niin, että sylki tuli vaahtona ulos suupielistä. Sitten Jorkke seisahtui ja mä lopetin kans. Ehdin just tajuta, että hän taputti mua olkapäähän, kun mun suuhun roiskahti ihana annos kuumaa spermaa. Jorkke nojasi kädet pöydälle ja puuskutti ihan helvetisti. Mä nielaisin nopeasti suun tyhjäksi ja aloin nuoleskella terskaa. Spegua tuli hiljalleen ulos ja kun vedin kädellä puristaen ihan koko kyrvän matkan, sitä tuli vieläkin vähän lisää. Otin kalun suuhun ja imeskelin sitä varovasti. Se oli ihan pehmeä, mutta tuntui mukavalta. Itse asiassa sillä oli paljon helpompi ”leikkiä”, kun sitä sai pyöriteltyä ja nuoleskeltua joka puolelta. Se oli ylivoimaisesti parasta tikkaria, mitä kiimainen teinityttö voi saada.

Jorkke veti kalun ulos mun suusta ja sen kärjessä oli pieni harmaa tippa. Nuolaisin sen veks ja Jorkke huohotti, että ”Älä tee noin, multa tulee kuset”. Katsoin Jorken kalua ja nuolaisin uudestaan, paljon pidempään kuin äsken.

”Hei varo. Ihan tosi, jos sä teet noin, multa tulee kuset.”

”Et kai sä mua suuhun kuse, kun mä just tein sulle suikkarit.”

Nuoleskelin uudestaan ja pidin kiinni palleista, ettei Jorkke päässyt liikkumaan. Vedin sillä lailla hitaasti mutta aika lujaa kielellä painaen pitkin terskan päätä ja sitten kielen kärjellä painellen siihen reiän kohdalle.

”Mimmu, älä. Mä en pysty pidättää.”

Jorkke kiskaisi itsensä irti ja hyppäsi tiskipöydän viereen. Mä loikkasin hänen viereensä. Jorkke kusi tiskialtaaseen ja lujaa. Vaahto ja pisarat lentelivät pitkin allasta ja kalu näytti siltä, että se paisui vähän.

”Mä luulin, että sä pelleilit, että sulta tulee pissaa.”

Ei silti, mä olin taas sellaisessa kiimassa, etten olisi ollenkaan suuttunut, vaikka Jorkke olisi kussut mua suuhun. Mä jopa mietin, miltä pitkä kuuma kusi tuntuisi, kun se valuisi pitkin naamaa ja sitä tulisi suu täyteen. Eikä se ajatus tuntunut siinä olotilassa mitenkään hullulta tai likaiselta. Pikku narttu oli kunnon kiimassa ja kaikki, mitä tehdään kyrvällä tai pillulla tai niille, tuntui vain kiihottavalta.

Huuhtelimme altaan ja Jorkke silitteli mun takamusta.

”Se…”

”Mikä?”

”Se sormijuttu.”

”Tarkotat sä sitä peputusta?”

”Joo.”

”Tykkäsit sä siitä?”

”Tota, joo, vaikka se tuntu ens aika oudolta.”

Kävelimme Jorken huoneeseen. Tajusin, etten mä ollut koskaan ollut siellä. Huomasin heti, että Jorkella oli exänsä kuva kirjahyllyssä. Vaalea ja nätti ja aika isot tisut. Jorkke istui sängyn reunalle ja veti mut syliinsä.

”Marjaana oli ihan oikeessa, että mä oon kyllä katellu sua.”

”Oot sä koskaan runkatessa aatellu mua?”

Miks vitussa mä sitä kysyin? Mä olin varma, että Jorkke käskisi mun painua helvetin kuuseen.

”Joo.”

Kaadoin Jorken selälleen ja kävin hänen kimppuun. Kielaroin häntä ihan hulluna ja pyöritin kieltäni kaikilla tavoilla. Bilsan ope aina yläasteella sanoi, että mun kieli kelpasi aina malliksi. Ei se mun vika ole, jos jotkut saa just kielen vain ulos suusta. Mun kieli meni rullalle, kierteelle ja vaikka solmuun ja musta se oli ihan normaalia. Ainahan mun kieli oli sellainen ollut.

Jorkke laittoi kädet mun pepulle ja puristeli. Mä levitin jalat ja menin vähän niin kuin kyykkyyn. Mutta imuttamasta mä en lakannut. Kai mä yritin imeä Jorken tajuttomaksi, en tiedä, mutta mulla oli tosi hyvä tunne. Jorkke silitteli mua selästä ja mä ohjasin hänen kätensä mun haaroihin. Heilutin itseäni hänen kättään vasten ja tunsin, miten mun pillua tutkittiin.

”Runkkaa mulle orkku.”

Jorkke ei onneksi alkanut kysellä mitään tai heittää mitään tyhmää kommenttia, vaan hänen sormensa alkoivat liikkua nopeammin mun haaroissa ja pillussa tuntui sellainen ontto tunne, että jotain täytyi saada sisään. Ensin tunsin, kuinka yksi sormi painui sisälle ja miten Jorkke etsi mun Geetä. En enää voinut jatkaa kielariin, vaan mun oli pakko pistää pää Jorken vierelle. Mua huohotutti enkä voinut olla hiljaa. Koetin, etten pitäisi mitään ääntä, mutta en pystynyt olemaan hiljaa. Musta tuli ulos sellaista ihme ininää.

Jorkke otti sormen pois ja tuntui, miten hän vaihtoi käden asentoa. Sormet tulivat mun klitorikselle ja pyöritys sai mun lantion värisemään. Purin tyynyä, että sain pidettyä itseni edes jotenkin hiljaisena. Ei se kyllä onnistunut. Jorkke siirsi käden uudestaan alemmas ja painoi sormet mun sisälle. Hän alkoi hieroa mua pillusta parilla sormella ja kai peukalolla klittaa. Se oli liikaa. En enää kestänyt. Mun oli pakko ulista ja panin nytkyttelemällä lantioon niitä sormia mun sisällä. En erottanut, mistä se hyvänolon tunne tuli. Koko lantio tuntui jotenkin hehkuvan ja orkku sai mut värisemään. Nytkähtelin ja Jorkke vain jatkoi. Kai hän nautti, kun sai mut laukeamaan. Nautin mäkin, kun hän laukesi mun suuhun.

En pysty sanomaan, oliko se yksi ja sama orkku vai monta peräkkäin. Enkä mä pystynyt sen jälkeen olemaan edes siinä konttausasennossa, vaan putosin ihan rättinä Jorken päälle. Jorkke halasi mua ja muutama aalto sai mut vielä värähtämään. Yritin jotenkin tajuta, miltä musta oli tuntunut. Halusin muistaa sen ikuisesti, mutta en mä keksinyt mitään. Tuntui vaan ihan helvetin hyvältä.

Makasin siinä ja Jorkke näykki mun kaulaa ja imaisikin pari kertaa varovasti. Tuntui, miten hikipisarat meni selässä ja kun mä sain itseäni vähän ylös, Jorken maha kiilsi hiukan.

Nostin itseäni istuma-asentoon, kun mä tunsin, että Jorkella seisoi. Siirryin niin, että sain kalun Jorken vatsan ja mun pillun väliin. Liikutin hitaasti itseäni eteen ja taakse ja kalu tuntui jäykältä mun häpyhuulien välissä. Kumarruin eteenpäin ja sainkin terskan ja klitoriksen kiinni toisiinsa. Jalkani olivat sillä lailla, etten oikein saanut kunnolla tukea ja siirsin niitä vähän. Kalu nousi ylös, kun se sai tilaa ja painui kiinni märkään pilluun. Käteni meni ihan varmasti itsestään kiinni kyrpään ja istuin alas ohjaten Jorken kalun mun sisälle. Se tapahtui niin itsestään, etten edes tajunnut, mitä tein ennen kuin tunsin, miten vittu täyttyi kyrvästä. Ei se tuntunut ihan niin ihmeelliseltä, mitä olin kuvitellut, mutta se fiilis oli silti mahtava.

Istuin Jorken kulli tiukasti sisässäni ja tunnustelin, miltä se tuntui, kun liikutin itseäni. Nostin vähän lantiota ja laskeuduin takaisin alas. Se, mitä en ollut pystynyt kuvittelemaan, oli, että terska tuntui niin selvästi. Nostelin ja laskin lantiota muutaman kerran. Sitten kumarruin vähän alaspäin. Halusin suudella Jorkkea. Jorkke oli ihana. Hän kai tajusi, että mä halusin kokeilla rauhassa, miltä kulli tuntui pillussa. Suutelin ja liikutin samassa jalkoja niin, että kulli liukui melkein ulos ja taas syvälle. Jalkani oikenivat ja jouduin tekemään töitä koko kropallani, että sain kullin liukumaan sisään ja ulos. En tiennyt mitään eri asentojen vaikutuksesta siihen, mikä kohta vaginassa sai kiihotusta, mutta se, mitä mä tunsin, riitti.

Innostuin lisää ja liikutin itseäni vähän nopeammin ja sitten se ihana kyrpä liuskahti ulos. Koetin hamuilla sitä ja laittaa sen takaisin, muttei se onnistunut. Oli mulla ollut kiimainen olo ennenkin ja olinhan mä haaveillut kullista jo monta vuotta, mutta se, että se otettiin pois just, kun alkoi tuntua taivaallisen hyvältä ja orkku alkoi tuntua lanteissa, oli ihan liikaa.

Menin selälleni ja Jorkke nousi samassa polvilleen. Katsoin Jorkkea. En halunnut sanoa mitään, mutta mä hoin melkein ääneen ”Nussi mua, nussi mua pian”. Jorkke nousi hetkeksi ja mä katsoin, kun hän otti lompakon pöydältä ja sieltä kortsun. Musta oli kiva katsoa, miten hän avasi paketin ja pisti kordarin kullin päälle. Jotenkin tunsin, miten mun pillukin odotti, miltä tuntuisi, kun pannaan.

Jorkke tuli mun jalkojen väliin. En tiennyt, miten mä olisin laittanut polveni ja jalkani. Nostin päätäni ja Jorken kyrpä näytti ihan helvetin suurelta. Olin lukenut, että naisten katselusuunta oli yleensä alaviistosta ja siksi kyrvät näyttivät suuremmilta, mutta jotenkin vain tuntui, että se oli kasvanut siitä, kun mä olin ottanut sen sisääni.

Jorkke katseli mun pillua ja mua vähän hävetti. Olin mä sen verran ollut utelias, että olin pari kertaa katsonut pilluani sauvasession jälkeen ja vähän sellaisen aikanakin. Mun pillu oli ihan märkä ja kiiltävä ja sisemmät häppärit olivat turvonneet paksuiksi, mutta ulommat olivat melkein samanlaiset kuin muutenkin ja siksi mun sisemmät häpyhuulet vähän niin kuin pursusivat ulos vitusta.

Jorkke tuli lähemmäs ja mä levitin jalkoja. Mulla oli aika kiihtynyt olo, mutta kiima oli vähän tasaantunut. Katsoin Jorken ilmettä ja ajattelin, että kohta mä nussisin ihan oikeasti. Mua pantaisiin oikealla kyrvällä. Jorkke painoi kullia ja ohjasi kädellään. Tunsin, kuinka kalun pää painoi häpyhuuliin ja miten pillu vähän sillä lailla värisi tai supisteli, jotain sellaista. Jorken hartiat liikkuivat vähän ja tuntui kuin hän olisi etsinyt kullillaan mun vaginan aukkoa.

”Ei se mee.”

Kesti varmaan pari sekunttia ennen kuin tajusin, että Jorkke tarkotti, ettei hänen kullinsa mene mun pilluun.

”Mitä?”

”Sun… hmm… sun… se on liian tiukka.”

Miten mun pillu muka voisi olla liian tiukka? Mä olin just ottanut Jorken kyrvän sisälle ja nyt se ei mennyt.

”Runkkaa vähä ens.”

Jorkke painoi sormen mun sisälle ja se tuntui tosi epämiellyttävälle. Jorkke veti sormen ulos ja näin, miten se kiilteli. Olin ihan märkänä, mutta mun pillu oli mennyt kiinni. En ollut koskaan kuullut sellaisesta ja tietty mä panikoin heti. Mulla oli ihan tarpeeksi kiimainen olo, niin etten tosiaan halunnut jäädä ilman munaa. Ja tosi kivalla jätkällä oli mieletön stondis ja… Mä rupesin nyyhkyttämään. Yritin pitää itseni kasassa, mutta en voinut sille mitään.

”Mä haluun, ett sä nait mua. Mä haluun, ett sä tuut mun sisään ja laukeet ja saat orkun ja ett sä oot mun eka ja…”

Sitten mä en saanut enää puhutuks, kun mun oli pakko nieleskellä, etten olisi ruvennut hulluna parkumaan. Olin noussut vähän istuvaan asentoon ja Jorkke halasi mua. Mut ei kai se mitään halaamista halunnut. Mäkin halusin naida. Kun koetin mun vittua, se oli litimärkä, mutta ihan piukka. Tunsin kädelläni, miten Jorken muna oli pystyssä ja kovana. Kortsu tuntui liukkaalta mun kiimaliemisissä sormissa. Vedin pillustani lisää liukastetta ja menin niin alas kuin taivuin ja pudotin sylkeä kalulle. Sekoitin mun omat liukasteet, syljen ja pillumehun Jorken kalun päähän. Käännyin polvilleni ja pyllistin korkealle.

”Nai mua peppuun.”

”Haluut sä sinne?”

”Mä haluun, ett sä laukeet, kun sä nait mua. Mä haluun, et sun pää hajoo, kun sä tulet.”

Jorkke oli vähän sen näköinen, ettei hän ollut ihan varma.

”Sun pitää laueta, kun sä nait mua tai mä kuolen. Mä oon runkannu mun persettä anaalisauvalla ja dildolla ja nyt mä haluun, ett sä nussit sitä.”

Jorkke katsoi mua hetken aikaa. Olin taas myöhässä ja tajusin, mitä olin päästänyt suustani, vasta kun oli myöhästä.

”Sä et taida ollakaan mikään kiltti naapurin tyttö.”

Jorkke katseli mun peppua ja taisi miettiä, miltä se tuntuisi. Sitten hän meni polvilleen mun taakse. Tunsin, miten Jorkke painoi kalunsa mun peppureiälle. Tuntui, miten hän pudotti kuolaa mun alaselälle ja miten hän otti sen siitä sormiinsa. Hoin itselleni, että ”Nyt sä narttu otat munaa perseeseen etkä valita yhtään, vaikka se sattuiski!” Mun kiima oli mennyttä ja mua otti raskaasti päähän, että koko juttu oli mennyt pilalle. Mikä helvetti mun vittua vaivas? Mä olin odottanut saavani munaa jo pari vuotta ja nyt se ei onistunut, kun mun pillu meni kiinni. Miten pillu voi mennä umpeen?

Jorkke sai kyrvän kohdalleen ja tuntui, miten hän alkoi painaa. Terska luiskahti sisään ja mä hätkähdin vähän.

”Sattuuks?”

”Ei, mut pidä hetki paikallaan.”

Puhalsin ilmaa ulos ja pakotin itseni rennoksi. Tai oikeastaan yritin. Jorkke alkoi nussia mun peppua ja mä laitoin kädet tyynyn alle. Nyt et kyllä runkkaa! Tunsin, miten kalu liikkui sisälle ja Jorkke painoi ihan pohjaan asti. Hän työnteli ihan rauhallisesti ja oli ihanan hellä. Kyrpä tuntui miljoona kertaa paremmalta, mitä sauva koskaan. Tuntui, miten peppu alkoi sykkiä ja pillussa saakka tuntui, miten kyrpä liikkui mun sisällä. Tunsin tutun pienen värinän lantiossa ja tiesin, että pian saisin orkun. Tuntui tosi hyvältä olla vaan ja nauttia. Jorkkekin taisi nautiskella. Kuului, miten hän hengitti tosi syvään ja pysäytti aina, kun oli melkein vetänyt ulos asti ja taas kun oli ihan kokonaan sisällä. Kyrpä oli vähän turhan iso ja tuntui, miten peppu oli ihan piukkana, mutta se ei silti tuntunut pahalta niin kuin joskus sauvan kanssa oli käynyt.

Olin kyllä päättänyt, etten runkkaa, mutta olin jo laittanut pari sormea sisään ennen kuin edes huomasin, mitä olin tekemässä. Vedin sormet ulos ja painelin klitorista. Sitten tajusin jotain. Innostuin ihan helvetisti ja painoin kolme sormea sisälle pilluun ja ne menivät ihan helposti.

”Pane mun pilluu.”

Jorkke pysähtyi, muttei vaihtanut mulkkuaan perseestä vittuun.

”Me halutaan munaa.”

Mun ääni melkein särkyi ja vedin itseäni eteenpäin, kunnes Jorkke veti kalun pois mun pepusta. Tuntui, miten peppu jäi vähän auki.

”Meneeks se?”

”Menee, menee. Nussi nyt mua, oo kiltti.”

”Mut en mä voi samalla kortsulla nussii sua perseeseen ja pilluun.”

”Ota se pois ja pane mua nyt HETI!”

Mulle oli tulla uudestaan pieni paniikki. Nyt kun mun pillu oli valmis ja valmiina, ei Jorkke suostunut panemaan mua. Hätäännyin ja mulle tuli mieleen, ettei mun eka kerta ihan mennyt niin kuin piti. Jorkke heitti kortsun lattialle ja tuntui, miten sänky liikkui. Jorkke meni ja avasi lompakon.

”Ei mulla oo toista.”

”Ole kiltti, älä lopeta. Tuu tänne.”

Tunsin, miten kyyneleet tulivat ja mun piti painaa pää tyynyyn. Miksi helvetissä kaikki meni väärin? Tuntui tosi tyhmältä. Mä olin perse pystyssä, pillu kuumana ja kundilla muna pystyssä ja nussimisesta ei muka tullut mitään.

”Kiltti, nussi mua. Mun on pakko saada.”

”Mä otan pois enneku tulee.”

”Et ota. Sä nussit mua kunnolla. Mä haen katumuspillerit huomenna.”

Jorkke tuli mun taakseni ja silitteli kädellään mun sääriä ja sitten vähän pillua ennen kuin painoi pari sormea mun sisälle. Muutama työntö edestakaisin ja Jorkkekin uskoi, että mä olin valmis. Hän työntyi muhun hiukan huonossa asennossa ja mä siirtelin jalkojani ja Jorkke ohjasi mua nostamaan yläkroppaa ylemmäs. Nojasin päätä käsien väliin ja Jorkke etsi rytmiä. Ei voi sanoa, että olisin hirveästi nauttinut siitä, kun Jorkke tuli sisälle. Olin tosi hermona, että jotain tapahtuisi vielä ja kaikki loppuisi siihen.

Pillu onneksi ”toimi”. Tuntui, miten kalu liikkui koko ajan paremmin ja miten se paisui mun sisälläni. Mun jännitys hävisi hiljalleen ja se vapautti kiiman. Oli hiton hienoa huomata, miten mä kiihdyin joka työnnöllä ja miten villi kiima valtasi mut. Joka kerta kun Jorkke veti taaksepäin, tuntui sellainen lyhyt, mutta tosi voimakas värähdys. Terska varmaan osui johonkin tosi herkkään kohtaan. En pystynyt tietää, oliko se iso gee vai mikä, mutta se tuntui niin hyvältä, että mä lopulta rentouduin kokonaan.

Tuntui hyvin, miten Jorkke nussi syvemmälle ja kiivaammalla tahdilla. En pystynyt mitenkään pitämään itseäni kurissa ja mun sormet hieroivat klitorista. Oli tosi mahtavaa, kun tunsi, että orgasmi tulisi ihan varmasti. Olisin halunnut nauttia siitä tunteesta pidempään, mutta pitkän ”esileikin” vuoksi mulla oli tautinen orkkuhimo.

Laukesin. Ei se ollut mikään jättiorkku, vaikka mä vähän nytkähtelin ja ulvaisin. Mä en vaan osaa olla hiljaa, kun mä saan. Oikeastaan se oli ihan hyvä, etten mä saanut mitään tajua vievää orgasmia. Olin lukenut, että monet naiset eivät saa orkkua ollenkaan yhdynnässä, mutta että ne runkkasivat ensin ja nussivat sitten. Olin ihmetellyt miksi, jos ne kerran olivat jo saaneet parit orkut. Mutta se, miltä tuntui, kun Jorkke pani ihan tautisen himona ja huohotti mun takana, selitti sen kyllä. Orkun jälkeen kulli tuntui pillussa ihan taivaallisen hyvältä. Orkku on tietty orkku ja mä olin niihin ihan koukussa. Runkkasin joskus viisi kertaa päivässä, mutta oli tosi mahtavaa olla nussittavana. Tuntui niin kuin pillu olisi ollu sata kertaa herkempi ja joka työntö tuntui saman verran paremmalta.

”Voit sä nussii ihan hitaasti. Mä haluun nauttii sun kullista.”

”Mä tuun just. Mä en voi pidättää enää.”

”Oo kiltti, sun kullis tuntuu niin vitun hyvältä.”

Eipä ollut Mimmun ujoudesta ja arkuudesta paljon jäljellä, kun oltiin nussimassa, mutta kun mä tosiaan halusin nauttia siitä, miten tuntui, kun kulli painui sisään ja joka solu mun kropassani värisi ja nautti. Se tuntui niin helvetin hyvältä ja musta mulla oli ihan oikeus saada vähän helpotusta sen alun paniikin jälkeen. Mulla oli rento ja mukava olo orkun jäljiltä ja tuntui, miten seuraava orkku kasvoi lantion sisällä. Se oli sellainen outo värinä, jota en osaa selittää, mutta jonka tunsin ja se sai mut innostumaan ja nostatti mut sellaseen kiimaan, että en muusta sitten välittänytkään.

Jorkke oli tosi mies. En mä sitä silloin tajunnut, mutta myöhemmin sain oppia, että jotkut jätkät vetelivät vaan pallit tyhjiksi eikä niitä paljon kiinnostanut, nauttiiko tyttö vai ei. Jorkke rauhoitti tahtia ja työnsi tosi hitaasti ja rauhallisesti. Mä muutin asentoa niin, että kyrpä pääsi ihan pohjaan saakka.

Mulla oli markkinoinen paras dildo. No olihan noita muutama, kun olin naama punastellen saanut tunnustettua, että niistä tykkäsin. Sain nimittäin kolme erilaista dildoa sitten joululahjaksi. Mutta oikea kyrpä oli kyllä ihan ylivoimainen. Ei sillä, että olisin sitä silloin miettinyt miksi, mutta ei yksikään mun keinokyrvistäni pystynyt tekemään läheskään samaa tunnetta. Kai se johtui siitä, että lämmin ja elävä kyrpä oli kumminkin se, mitä varten pillu oli suunniteltu. Tai toisinpäin.

Jorkke veti kalun pois. Arvasin, että hän oli laukeamassa eikä halunnut tulla mun sisään, mutta mä halusin sitä.

”Laukee mun sisään. Laita se takas ja pane kunnolla.”

Myönnän, että vähänkö mä olin tyhmä. Olin nimittäin ollut pillereillä jo melkein puoli vuotta, kun mun kuukautiset olivat niin kivuliaat ja mä kasvoin vaan, vaikka murrosikä oli ohi. Mut en mä muistanut kertoa Jorkelle, että hän voi laueta ihan vapaasti mun vittuuni enkä mä tulisi paksuksi. Ei tosiaan ole ihme, jos jotkut ”unohtavat” kortsun, kun mä unohdin, että mulla oli ehkäisy kunnossa.

Tönin pyllylläni taaksepäin eikä Jorkkekaan sentään mikään pyhimys ollut. Kun tyttö kerran kiimaisena pyysi kyrpää pilluunsa, niin ei kai sitä pysty vastustamaan. Onneksi ei. Jorkke sai kyrvän helposti takaisin. Mulla oli pillu varmaan tarpeeksi kostea. Olin nyt sellaisessa asennossa, että näin mun jalkoväliini ja sieltä tuli sellainen pitkä noro. Jorken pallit heilahtelivat ja musta se näytti aika hassulta. Sitten tuntui, miten Jorkke painui mun peppua vasten tosi tiukasti. Mun pillu oli tosi tuntoherkkänä ja tuntui kyllä, miten kyrpä nytkähti pari kertaa, mutta mä vähän petyin, kun en tuntenut mitään spermanruiskahdusta. Oudointa musta oli kuitenkin se, että Jorkke ei pitänyt mitään ääntä. Tai kyllä hän kerran sillä lailla niin kuin huokaisi. Se oli sellanen ”Hooh”, mikä multa tuli, kun leikin vaginalla ja sitten vasta ihan kiimaisena aloin sormettaa klittaa. Jätkien orgasmi on kai aika pieni, sellanen minifiilari vaan. Mutta mulle tuli silti tosi makea olo. Se, että sai toisen laukeamaan tuntui jotenkin jopa paremmalta, mitä joskus runkkaamisen jälkeen oli lauenneena.

Multa tuli pieni pyrskähdys, kun mä tajusin, että olin orkuttanut sekä siskon että veljen. Jorkke kaatui mun viereeni ja mä menin hänen päälleen. Halusin pitää huolen, ettei hän heti karkaisi ja rutistin ihan sika lujaa.

Kirjoittaja kertoo: Tämä on aika pitkä. Tässä on lyhyt versio, niin ei tartte valittaa: Mä menin mun kaverin luo ja me menimme porukalla saunomaan. Sitten kaveri meni panemaan sen poikakaveria ja sen veli nussi mua, ja se oli mun eka kerta.

Lue myös

Lapsenvahtina

Lapsenvahtina : Vihdoin viikonloppu.  Olin juuri tullut kavereiden luota kotiin, ja aloin tekemään peruskoulun viimeisiä …

Kinkybileissä

Kinkybileissä : Pitäisi varmaan aloittaa kertomalla jotain itsestäni, joskin haluan pitää esittelyn lyhyenä ja ytimekkäänä. …

Yksi kommentti

  1. Kirjailijan alku

    Tää on todella hyvä! Realistisen oloinen ja tunteita on kuvailtu hyvin. Kirjottaja osaa oikeesti kirjottaa, eikä ole vain ”sitten panin munan pilluun ja kohta laukesin”. Hieno työtä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *