Yksi miehistä tuli naamani yläpuolelle jäykän kullinsa kanssa ja käski minun ottaa suihin. Sitten todella iso kulli työntyi suuhuni ja aloin imeä sitä.

Teinin huumaus ja raiskaus

Teinin huumaus ja raiskaus :

Minun nimeni on Sini, ja olen 19-vuotias. Koskematon vielä, jos seksistä puhutaan. Minulla on ollut koko elämäni aikana vain kaksi ”oikeaa” poikaystävää, jos jotain eskarissa kihlautumisia ei lasketa. Olen aina ollut aika kaunis. Minulla on pitkät, aika vaaleat hiukset ja tummat, aika isot silmät. En ole kovin pitkä, mutta en mikään pätkäkään. Kaikki ystäväni sanovat aina, että minulla on silikonirinnat, vain koska ne ovat isommat kuin muilla ystävilläni. No isommat ja isommat… Nimittäin C-kokoa.

Minulla ei ole perhettä, olen nimittäin orpo. Kun olin pieni, minua kiusattiin koulussa siitä. Ja myös siitä, että olin silloin aika hikari.

Mutta nyt minulla on mukava työ. Avustan presidenttiä virassaan, ja saan aika mukavasti palkkaakin! Mutta eiköhän nyt mennä asiaan?

Olin juuri saanut ylennyksen ja päätin juhlia sitä menemällä baariin. Tilasin alkajaisiksi pelkän siiderin. Suunnitelmani oli sen jälkeen juoda koko ajan yhä vahvempaa, mutta vain siihen asti, että pääsisin kävellen kotiin. Kun olin juonut ensimmäisen päärynäsiiderini, tarjoilija toi minulle lasin jotain vähän vahvempaa, ja sanoi, että ”herra vasemmalta, tuolta nurkasta”, oli tarjonnut sen. Minä hymyilin miehelle, ja mies iski silmää takaisin. Huomasin, että miehellä oli kaksi kaveria pöydässään.

Kun olin juonut juomani, tarjoilija tuli taas luokseni ja sanoi, että tällä kertaa toinen miehistä oli tarjonnut drinkin. Hymyilin jälleen kerran miehille. Nyt se toinen iski silmää. Mutta kun olin senkin juomani juonut, alkoi juomia tulla jo tiuhaan tahtiin. Ajattelin, että miehet varmaan yrittivät iskeä minua.

Kun olin juonut jo kuudennen tarjotun juoman, silmissäni alkoi sumentua. Aloin nähdä kaiken hidastettuna, ja kuulin äänet vain matalana mörinänä. Minuutti ja minä ”nukahdin” tiskille.

Heräsin sidottuna leveään sänkyyn. Olin alasti. Ei hetkinen, en ollutkaan alasti. Minulla oli päälläni mustat pitsistringit ja rintsikat. Eivät nuo ole minun, ajattelin. Ja miksi minä olen sidottuna sänkyyn? Katselin ympärilleni. Huomasin vieressäni pienen pöydän, vähän niin kuin leikkaussaleissa, josta tunnistin vielä parin käsirautoja, raipan ja monenkokoisia dildoja. Niitä oli myös monenvärisiä, mutta ei ollut PIENTÄ. Kaikki olivat todella isoja. Oli myös kaikenlaisia tekorintoja yms. Köyttä löytyi, ja muuta sitomistavaraa. Aloin hätääntyä. Miljoona kysymystä pyöri päässäni. Missä olen? Miksi olen sidottu? Kuka minut on sitonut? Mitä nuo tavarat vieressäni ovat? Tai siis miksi ne ovat? En ymmärtänyt enää mistään mitään.

Aloin huutaa apua, ja riuhdoin itseäni irti. Kun olin hetken huutanut ja riuhtonut, mies tuli huoneeseen ja käänsi valoja niin hämäräksi, että minä en nähnyt enää mitään. En saanut enää sanaa suustani, niin peloissani olin. Huomasin, kuinka hahmo meni pöydän luo, otti siitä kaksi jonkinlaista sidettä ja tuli luokseni. Hän laittoi toisen siteistä silmilleni ja toisen suulleni. Sitten kuulin, kuinka ovi suljettiin. En nähnyt mitään, enkä pystynyt huutamaan mitään.

En osaa sanoa, kuinka kauan meni, kunnes kuulin taas jonkun tulevan. Hahmo käveli minua päin, ja pian tunsin, kuinka jotain kaadettiin rinnoistani stringeille asti. Aloin täristä. Minua pelotti aivan suunnattomasti, mitä minulle tehtäisiin.

Tunsin, kuinka päälleni tultiin istumaan. Se, kuka siinä nyt sitten olikaan, alkoi keikkua päälläni, vähän niin kuin olisi ratsastanut. Minua alettiin nuolla. Samalla kun minua nuoltiin, minulle välähti. Ne miehet siellä baarissa! Heidän oli täytynyt huumata minut! Aloin vaikeroida ja mumista.

Minulta otettiin siteet silmiltä ja suulta, mutta huomasin, että minulla ratsastettiin edelleen. Miehiä oli kolme ja he olivat sieltä baarista! Yksi alkoi suudella, toinen nuoli päältäni jotain kermavaahdon tapaista ja kolmas repi stringejä päältäni. Olin täysin alasti, ja miehetkin alkoivat riisua. Mikseivät he puhuneet mitään?

Pian yksi sanoi, että he aikoivat käyttää minun pikkupilluani hyväksi ja kysyivät, olinko neitsyt. Nyökkäsin.

– No, et enää kauaa.

Miehet alkoivat nauraa. Yksi otti dildon käteensä ja alkoi työntää sitä pilluuni. Huokaisin. Miehet nauroivat taas.

– Taitaa pikkupillu pitää tästä.

Yksi miehistä otti isomman dildon ja vaihtoi sen. Nyt se sattui, mutta silti se tuotti ihanaa nautintoa. Nyt rintojani nuoltiin. Yksi miehistä tuli naamani yläpuolelle jäykän kullinsa kanssa ja käski minun ottaa suihin. Pidin suutani edelleen kiinni. Sitten mies, joka oli naamani päällä, sanoi toiselle: – Tää pikkuhuora ei suostu avaamaan suutaan. Tuus vähän auttaan, Make.

Make tuli ja avasi suuni pakolla. Sitten todella iso kulli työntyi suuhuni ja aloin imeä sitä.

– Joo… Jooo…, mies hoki koko ajan.

Dildo oli otettu sisältäni pois ja nyt Make tuli nuolemaan posliinipilluani. Se tuntui niin ihanalta. Make lopetti nuolemisen ja kulli suussani ampui valtavan sperma lastin suuhuni. Nielin koko lastin.

Minut päästettiin irti, mutta sidottiin uudestaan. Tällä kertaa olin kontallani lattialla. Ilmeisesti pomo, se joka oli juuri tullut suuhuni, meni istumaan sängylle. Sitten Make tuli eteeni ja minun piti ottaa häneltäkin suihin. Aloin jo kiihottua paljon ja kostuin alapäästäni. Otin Maken ISON kullin suuhuni ja aloin imeä. Ilmeisesti Makella oli aika paljon paineita, koska hän tuli melkein heti.

Oli enää yksi mies. Hän otti raipan ja alkoi nimitellä minua huoraksi yms. Välillä anelin hänen kulliaan anaaliin, mutta siitä sain vaan raippaa, kaksikymmentä iskua perseeseen. Iskujen jälkeen mies haki jotain rasvaa ja laittoi sitä aukolleni. Sitten hän työnsi sormeaan perseeseeni. Kun hän oli tarpeeksi työnnellyt sormeaan, hän haki isoimman dildon, joka värisi, ja työnsi sen perseeseeni. Aaaaaahh, huusin. Se oli aivan liian iso.

Mies laittoi värinän päälle ja alkoi pyöritellä dildoa sisälläni. Aloin huutaa tuskasta ja nautinnosta. Miehet vain nauroivat ja katsoivat vierestä. Pomo nousi sängyltä ja tuli alleni makaamaan.

Minut laitettiin makaamaan pomon päälle, niin että hänen kullinsa meni pilluuni. Make tuli taas taakseni ja käski kolmannen miehen lopettaa, niin että voisi itse työntyä perseeseeni. Kolmas mies tuli eteeni ja aloin imeä hänen kulliaan. Nyt kaikki reikäni olivat täytettyjä.

Pomo ja Make panivat minua täysillä ja kaikki huusivat.

– AAAHH UUH, kuului koko ajan. Minä nautin joka hetkestä. Se oli elämäni ihanin pano.

Kaikki me neljä tulimme yhtä aikaa huutaen ja huohottaen. Nukahdin maahan ja miehet kantoivat minut sänkyyn nukkumaan.

Se oli kyllä maailman ihanin pano!

* Teinin huumaus ja raiskaus seksinovelli *

 

Lue myös

Uimahallissa - Lue kiihottava Gayseksinovelli

Uimahallissa

Olimme futisjoukkueemme kanssa uimahallissa rentoutumassa ja samalla kuntoa kohottamassa. Pääsin viimeisten joukossa saunaan ensimmäisten antaessa …

Toiminimi Naima-Apu

Toiminimi Naima-Apu

Puhelin soitti renkutuksen. Roosa. Roosa, mun kaveri opiskeluajalta lähtien, fyssarina vähän kalliimmassa asumispalvelutalossa. Tai sitä …